Илјада билети и бесплатен превоз со воз за натпреварот Македонија - Србија

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
395191_160227274087697_157577291019362_219115_875549263_n.jpg
Убав помин дечки ( за вас кајганџиите ми е највише драго) и да бидете таму гласни без разлика на претходните исходи. Одиме у полуфинале!!!​

Уште еднаш напоменувам: навивајте, не бидете мрзливи и забавувајте се! :)

абе женЦки ке ме шминкате у воз??? си ги изгубив боичките :place: ...частам кафе кај Ноле :P

Спремање па за ск.. да си ја пробаме среќата со
Baze
за Белград.. :PP

Длугалчињата мои заминаа.. да си ја пробаат среќата..

156 Uranija Davceva Negotino ....девојкава очигледно има среќа многу а?и минатиов избор беше на список и сега....браво браво....

156 Uranija Davceva Negotino ....девојкава очигледно има среќа многу а?и минатиов избор беше на список и сега....браво браво....

Сиромашката нема време ни да дремне....си игра ку*от иди ми дојди ми Неготино-Белград.

Нека идат,реков неам срека јас од маленак.И така окапав 9 дена во Србија осетив атмосфера,нека идат другите малце,иако со Србија ств многу ми се идеше.

Човече кој се биле од мое маало на претходниов меч :eek:
И тоа отишле и некој ги бутнал без карта :eek:
Не ми се верува ејјј, уште јас од цела населба бе гледав ниеден меч во живо ебате :mad:
Си немаат врска со спортот, ама затоа се испосликале едно 900 пати :facepalm:
Е сега стварно ми дојде да земам и да си ги изгризм јајцава како врколак :sick:

Човече кој се биле од мое маало на претходниов меч :eek:
И тоа отишле и некој ги бутнал без карта :eek:
Не ми се верува ејјј, уште јас од цела населба бе гледав ниеден меч во живо ебате :mad:
Си немаат врска со спортот, ама затоа се испосликале едно 900 пати :facepalm:
Е сега стварно ми дојде да земам и да си ги изгризм јајцава како врколак :sick:
Поголемиот дел од картите не се местени,иделе луѓето на среќа е сеа што се позеришта 90% тоа е..Него те глеам ти се иде ептен,аи си за таму поише него 99% од списокот..Доста другари се извлечени а не идат утре,така да иди на железничка пробај си среќа..Дали 400 души од спиокот ке идат.

Глеј да не биде Неготино - Скопје.. па после да плаче.:D

Де бре,ебате хејтерот....нема шанси да си дозволат од организацијата,да им се повтори она од вчера.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom