Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислиш дека не е могуче? Шансите можеби се исто како да чекаш лото можеби и помали, но можеби така мислеле и момците кои пред неколку години во Турција пронајдоа неколку тони злато закопано 9 метри под земја (според стара мапа од некоја стара жена од Бугариај)...така да момче не е се така како што ти си замислил.Кога ќе најдеш богатство пиши![]()
Се во врска со потрагата за скриено богатство,трагови и карти, митови, легенди и преданија, проклетсва и клетви и вашето искуство (доколку сте го имали)
Колку злато има во Македонија не се свесни, додека турците биле протерани тие го оставиле целото нивно злато тука и бегале, така да не викајте дека не е можно да се најде нешто.![]()
Јас знам неколку луѓе што имаат најдено ама тоа било многу одамна.Комшии на баба ми во село ги нашле во стара турска куќа во подрум.Ама сега прегледан е целиот тој регион со тие апаратчиња за барање метали под земја така да сигурно нема ништо таму
јас еднашка барав скриено богаство во телевизорот(значи го отворив), тој телевизор е проколна(мојата баба ми кажа дека многу години бил проклнат од некој си стар осамен човек) за легенда се вели дека мојот телевизор е првиот телевизор во црвено/жолта боја до сега сум најдеш само 1000 денари ама јас сум упорен ќе најдам повеле париСе во врска со потрагата за скриено богатство,трагови и карти, митови, легенди и преданија, проклетсва и клетви и вашето искуство (доколку сте го имали)