Сега отворив на сајтот на Wizzair, периодот 26/29 јануари ти доаѓа 30-тина евра повратна!Сакам да резервирам за Венеција билет. Колку време унапред треба да закажам? И како идат процедурите? (сакам овој месец да идам)
Ако закажам од следнава недела што доаѓа, ќе можам за таа дата така? Не би требало нешто проблеми да имам и да чекам за карта...хммСега отворив на сајтот на Wizzair, периодот 26/29 јануари ти доаѓа 30-тина евра повратна!
Ц ц ц нездрава работа. А од аеродром до Венеција како се снајде?Би требало да можеш но многу веројатно е да има промена во цената, да поскапи. Јас кога букирав од пусто пишманење од типот `ај утре` платив 30 евра повеќе. Ако си решен, пукај сега!
Ова е за автобус од аеродромот во Тревизо до ВенецијаЦ ц ц нездрава работа. А од аеродром до Венеција како се снајде?
Или пиши ми во ПП подетално.....
Некоја промоција имаш начекано, или? Пошо сеа се многу поскапи... Пример Солун - Рим Солун со RyanAir за 2ца искача околу 260eu.Јас одев Солун - Рим - Солун за 25 евра повратна преку Ryanair (http://www.ryanair.com/en)
Од Скопје ефтини имаш само за Венеција и Лондон.
Зависи од месеците кога сакаш да одиш. Јас бев во Ноември. На пролет се најскапи. Провери во Март имаш од 16 евра повратни до Рим (24ти за натаму, 31ви за назад сега проверив).Некоја промоција имаш начекано, или? Пошо сеа се многу поскапи... Пример Солун - Рим Солун со RyanAir за 2ца искача околу 260eu.
И за Милано коа глеав у септември беа пониска цена картите, сеа поскапи се.
Некој прашуваше за Париз од Скопје повратна карта, јас прашува по туристичкиве агенции, од кај 230-240 евра најниска цена се наоѓа, околу Велигден периодот.
Некој да препорача евтини летови до Париз/Рим/Милано/Прага... Не мора да се од Скопје.
Извини, незнам кај си гледал, ама јас купив пред некој ден повратна од Солун до Рим со Ryanair за почетокот на февруари за 56 евраНекоја промоција имаш начекано, или? Пошо сеа се многу поскапи... Пример Солун - Рим Солун со RyanAir за 2ца искача околу 260eu.
Провери со wizzair, има од Белград до Memmingen/Munich West два пати неделно. Тоа ти е околу 200- 250 км од НирнбергКажете ми дали има ефтини билети за Германија? Знам дека за Нинберг нема директни, ама за некој град во близина...
--- надополнето: 23 јануари 2012 во 17:03 ---
Кажете ми дали има ефтини билети за Германија? Знам дека за Нинберг нема директни, ама за некој град во близина...