Ivan Makedonski
Самопрогласен патриот
- Член од
- 19 август 2009
- Мислења
- 290
- Поени од реакции
- 19
Јас бев во саботата на натпреварот со Данска и поштено си платив, 4000 денари (карта и автобуски превоз) преку Игуана турс, иако на картата пишуваше цена:750 динари што во превод му доаѓа помалку од 500 денари. јбг се дешава
Вчера вечерта ми се јави другар и ми кажа дека го извлекле, на почеток се почуствував глупо, пошто јас сум платил 4 илјадарки, а он ќе иде гага, али кога видов денес што се случувало на железничка и не ми е жал.
Од сабајле се раширија многу различни приказни и искрено ми се сумљиви, па затоа ќе почекам да се вратат тие што биле таму да кажат или пак некое клипче ако излезе што алфите со осмолетка не успеале да го избришат.
До тогаш, оладете со политика и да навиваме ЗА МАКЕДОНИЈА \o/
Вчера вечерта ми се јави другар и ми кажа дека го извлекле, на почеток се почуствував глупо, пошто јас сум платил 4 илјадарки, а он ќе иде гага, али кога видов денес што се случувало на железничка и не ми е жал.
Од сабајле се раширија многу различни приказни и искрено ми се сумљиви, па затоа ќе почекам да се вратат тие што биле таму да кажат или пак некое клипче ако излезе што алфите со осмолетка не успеале да го избришат.
До тогаш, оладете со политика и да навиваме ЗА МАКЕДОНИЈА \o/