- Член од
- 23 јануари 2012
- Мислења
- 11
- Поени од реакции
- 11
epa ti mi kazi posle 2 saata mrznenje pred zeleznicka zastaana 20 djandari i rekoa kraj nema mesto!!!а зошто не отиде?
epa ti mi kazi posle 2 saata mrznenje pred zeleznicka zastaana 20 djandari i rekoa kraj nema mesto!!!а зошто не отиде?
ај тоа да. а вие шо пишуваат кај нас тука на форумов на кајгана? и овие информации се ко од женине од чешма на сред село?пренесувате информација од плус инфо и ја земате здраво за готово.
подобро од жените на чешма пренесувајте информации поверодостојни се.
дека имало инциденти тоа е нормално и се очекува.
ги имаше секакви и тие со карти, и тие од типот ако се можи и тие за беља одени. бесплатни куртони да делат ке се скара некој, не пак за ова.
ама информација од плус инфо и да ја земите здраво за готово.
шознам , неби рекол.
брат ако е вистина барај си карта за со Србија.epa ti mi kazi posle 2 saata mrznenje pred zeleznicka zastaana 20 djandari i rekoa kraj nema mesto!!!
брат ако е вистина барај си карта за со Србија.epa ti mi kazi posle 2 saata mrznenje pred zeleznicka zastaana 20 djandari i rekoa kraj nema mesto!!!
Пази да не му дадат.брат ако е вистина барај си карта за со Србија.
Ај бе објаснете убаво,кај бевте дремевте чекавте да ви фатат место ? И,не ве пуштаат им објаснивте дека сте извелечени,другарите твои извлечени биле или не ?Ete me mene znaci i na spisok me ima i na e-mail mi stasa i na kraj pa ne otidov!!!
хаха. јак беше коментарот вчера на тој водителот на МТВ. - Само македонската телевизија и владата можат да изреагираат експресно и успешно со цел да им застанат во пресрет на граѓаните..Со таква бахато организација,не ме чуди воопшто тоа што се случило.Па веќе кога се доделуваат бесплатен превоз и билети,тоа се прави барем ден-два порано,а не како во случајов инстант,се во рок од три часа.Какви мајстори сме да организираме нешто,тоа е чудо,една Јапонија може да ни подзавиди.
И јас сум скептичен ама не кошта ништо да проба и да пријави дека бил оштетен.Пази да не му дадат.
ти правиш разлика помеѓу форум и официјална страна??ај тоа да. а вие шо пишуваат кај нас тука на форумов на кајгана? и овие информации се ко од женине од чешма на сред село?
Друже и 100 000 да отишле пред железничка, вадиш список, читаш име, покажуваш легитимација, влагаш. Едноставно ко компир.Не знам шо се случувало, ама ако имало многу шверцераши на ЖС кои не биле на списокот, јас воопшто не ја кривам полицијата за било шо, туку еден ретардиран дел од нашиот менталитет и најголем кривец, секако, е организаторот, почнувајќи од неписмениот програмер кој ја изработил оваа програма па се до нејзиниот нарачател (Агенција за млади и спорт треба да е),
bese, vide so se desi ne mi bese verno, do sea imase nekoa nadez deka od ovaa nasa drzavicka ke bide nesto ama posle toa preska so mi se desi KRAJ veke!!! 15 za 4 ja bese pred zeleznicka 4 i 5 pocnaa da pustat cekav do 25 za 6 koga ni rekoa deka vozot trgnal!!брат ако е вистина барај си карта за со Србија.
--- надополнето: 23 јануари 2012 во 12:44 ---
брат ако е вистина барај си карта за со Србија.
Јасно ми е тоа, само грешно се изразив... Срамота е ЕДЕН човек без карта да влезе во возот, а не пак повеќе. Прв кој треба да се запраша за своето работно место е оној кој пресметал дека 1000 луѓе ќе ги собере во возот.Шо бе не е селско штабче !? Цела држава е селско штабче. Ако се знаеш со правите луѓе секаде можеш да се бутнеш.