Илјада билети и бесплатен превоз со воз за Македонија-Полска

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
321. Игор Мавромихаилов
997. Игор Мавромихаилов

Добро бе зошто си играле ку*от....нареден пат треба да воведат санкции.....поради ваквите глупирања скоро 50тина карти се пропаднати во вода.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Јас пешки планирам да тргнам во 4 ...некако не ми се сигурни возовите дека ќе стигнат на време, па недај боже гага карта да ми пропадне... Што е сигурно , сигурно си е :D

П

Паспарту

Гостин
Pocituvani,

Vie ste sreken dobitnik na vleznica i pesplaten zeleznicki prevoz za utresniot natprevar na Makedonskata Rakometna reprezentacija vo Belgrad.

Ve molime vo 04:00 casot, na 23.01.2012 godina , da bideta na zeleznickata stanica vo Skopje. Ponesete pasos ili licna karta so vas.

So pocit i cestitki
1000 Srca za Makedonija

ме интересира дали може да се замени картата?
Барем писмени да се...

lo6ko piratot

безобразно реален
Член од
2 април 2009
Мислења
441
Поени од реакции
56
Koga se javivme na zeleznicka ni rekoa:
Ima 13 vagoni. I dokolku ne dobiete karta mozete da dojdete pa karta da si kupite tamu.
Ako me lazele oni mene, ve lazam i jas vas.
:D:D:D:D кој ти работи сабајле у 4 за да купиш карта??? Сиротите морале нешто да кажат зошто и они појма немаат :facepalm:

I

Ilindenka

Гостин
:D:D:D:D кој ти работи сабајле у 4 за да купиш карта??? Сиротите морале нешто да кажат зошто и они појма немаат :facepalm:
?????
Се мисли на карта за натпреварот. А возот е бесплатен. Дури и за тој во 6 викаат дека е бесплатен, ама за тој не прашавме.
И уствари што се убедувам, само сакав да споделам со сите дека и да не те извлечат може бесплатно да се оди за БГ.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Какви филмски презимиња владеат во државава ауу. Кишишев може да биде лик од руската мафија, Тони Мано е неговата десна рака од Сицилија. :pos:
ELENA GOTIK

Not sure if презиме or lifestyle... :pos:

R

Rigel Kent

Гостин
?????
Се мисли на карта за натпреварот. А возот е бесплатен. Дури и за тој во 6 викаат дека е бесплатен, ама за тој не прашавме.
И уствари што се убедувам, само сакав да споделам со сите дека и да не те извлечат може бесплатно да се оди за БГ.
Informaciite od Ilindenka direktno od stabot na VMRO :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom