Kишишев, играчиште беше!
Првиот
Вториов и третиов
Барем писмени да се...Pocituvani,
Vie ste sreken dobitnik na vleznica i pesplaten zeleznicki prevoz za utresniot natprevar na Makedonskata Rakometna reprezentacija vo Belgrad.
Ve molime vo 04:00 casot, na 23.01.2012 godina , da bideta na zeleznickata stanica vo Skopje. Ponesete pasos ili licna karta so vas.
So pocit i cestitki
1000 Srca za Makedonija
ме интересира дали може да се замени картата?
кој ти работи сабајле у 4 за да купиш карта??? Сиротите морале нешто да кажат зошто и они појма немаатKoga se javivme na zeleznicka ni rekoa:
Ima 13 vagoni. I dokolku ne dobiete karta mozete da dojdete pa karta da si kupite tamu.
Ako me lazele oni mene, ve lazam i jas vas.
Овој па овојкој ти работи сабајле у 4 за да купиш карта??? Сиротите морале нешто да кажат зошто и они појма немаат
?????кој ти работи сабајле у 4 за да купиш карта??? Сиротите морале нешто да кажат зошто и они појма немаат
ELENA GOTIKКакви филмски презимиња владеат во државава ауу. Кишишев може да биде лик од руската мафија, Тони Мано е неговата десна рака од Сицилија.
kaрта у Белград бе лошкокој ти работи сабајле у 4 за да купиш карта??? Сиротите морале нешто да кажат зошто и они појма немаат
Уметничко е тоа некое, сигурно е оперска певица или со сликарство се занимаваELENA GOTIK
Not sure if презиме or lifestyle...
џоко со едното око
Првиот
Вториов и третиов
Informaciite od Ilindenka direktno od stabot na VMRO?????
Се мисли на карта за натпреварот. А возот е бесплатен. Дури и за тој во 6 викаат дека е бесплатен, ама за тој не прашавме.
И уствари што се убедувам, само сакав да споделам со сите дека и да не те извлечат може бесплатно да се оди за БГ.
јас ги пребројав, има точно 295 женскипола и повеќе од добитнициве женски се