Илјада билети и бесплатен превоз со воз за Македонија-Полска

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Честитки ако некој од Кајгана го извлекоа, убаво да си поминете и да врескате (y) А на сите останати кои аплицираа и очекуваа среќа во лотарија со државата, во стилот на Отец Костадиновски - нека патувањето во возот биде во вашите глави и срца. Кога го слушав Видевски за возовите си помислив дека имаме јапански возови што пичат со 300 на саат.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
И што кога ќе идат 1000 душо.И да на пеат не би ме чудело.9 саати пат плус тие што се поодалечни места кај и да е треба да тргаат.Така што тие кога ќе стигнат во Белград ќе се мртви уморни.Сепак адреналинот е огромен и тоа ќе ги држи на нозе.Сепак и 2000 публика што би ќутела не е малку.Каква таква подршка да се има.

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
И избраните добитници се:
1. М. Мијалков
2. С. Мијалков
3. Н. Мијалкова
4. Р. Мијалков
5. Г. Мијалков
6. О. Мијалкова
.
.
.
n. ... Мијалков

Се зезам, среќно на тие што ќе одат, и пријатен престој во возот од прва класа на Македонки железници. :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Дечки, што ве избраа - чекајте уште 1000 плус во возот. Мислите само вие ќе идете? :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
Дечки, што ве избраа - чекајте уште 1000 плус во возот. Мислите само вие ќе идете? :D
Море незнам дали некој би ризикувал на ладново да дреме и да си се врати дома на крај :D
Плус утре работен ден а и на основци/средношколци им почнува второ полугодие :icon_lol:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Pocituvani,

Vie ste sreken dobitnik na vleznica i pesplaten zeleznicki prevoz za utresniot natprevar na Makedonskata Rakometna reprezentacija vo Belgrad.

Ve molime vo 04:00 casot, na 23.01.2012 godina , da bideta na zeleznickata stanica vo Skopje. Ponesete pasos ili licna karta so vas.

So pocit i cestitki
1000 Srca za Makedonija

ме интересира дали може да се замени картата?

T

Torchyrus

Гостин
НЕ ЗНАМ ЗА ДРУГИТЕ САМО ЈА ЖИВ И ЗДРАВО ДО СК ДА СТГИНАМ ПРВО ПА ПОСЛЕ ЌЕ СЕ ИСКИНАМ ЗА МАКЕДОНИЈА !!

H

HITCH

Гостин
Pocituvani,

Vie ste sreken dobitnik na vleznica i pesplaten zeleznicki prevoz za utresniot natprevar na Makedonskata Rakometna reprezentacija vo Belgrad.

Ve molime vo 04:00 casot, na 23.01.2012 godina , da bideta na zeleznickata stanica vo Skopje. Ponesete pasos ili licna karta so vas.

So pocit i cestitki
1000 Srca za Makedonija

ме интересира дали може да се замени картата?
Не ја пушташ девојка ти да иде без тебе?! :pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom