Вергилиј
Развртник
- Член од
- 12 јануари 2012
- Мислења
- 65
- Поени од реакции
- 40
О,боже,што им е на овие луѓе бе.
Само давид нека *не дојде на темава нека попува како он никогаш не бил пират.
О,боже,што им е на овие луѓе бе.
Само давид нека *не дојде на темава нека попува како он никогаш не бил пират.
Финтата е што се исплашија, а нормално дека ќе се плашат кога во Америка им се серверите.Овие озбилно се решиле да не заебаваат.
Прочитав и на Mediafire му се намериле.
Добро бе па од кај ќе симнуваме модови, мали usermade програмчиња и сл. кои воопшто не се пиратски.
Да дојдат тоа вистинските сомалиски пирати дома сите да ги испотепаат, па да видат што е пиратерија.
да, тој и rapidshare кој што е во Швајцарија додека се живи, америте можат да попушат добро..
А шо демек дозволено е да бидиш пират?О,боже,што им е на овие луѓе бе.
Само давид нека дојде на темава нека попува како он никогаш не бил пират.
е не е,признавам,ама кој не бил пират до сега?А шо демек дозволено е да бидиш пират?
Кој бил е прашањето? Црнобрадиот, Белобрадио, Црвенобрадиот и сл.е не е,признавам,ама кој не бил пират до сега?
Ова има многу малку врска со пиратерија, туку проблемот е што може, а и ќе се искористи како алатка за цензура, затоа и се бунат. Всушност, ако имаш вебсајт и им сметаш имаат овластување да те затворат без никакви потешкотии. Нормално нема да ти кажат ни сметаш па те затвараме, туку ќе ти извадат некој беден изговор, пример си прекршил авторски права со постон од '98ма. Екстремен пример, али така е, такви права им дава АКТА.Кој бил е прашањето? Црнобрадиот, Белобрадио, Црвенобрадиот и сл.
Еве јас не сум.
Хехехе не си пират. Можеби не си пират во правилна смисла на зборот ама секако дека користиш пиратерија и тоа 100%. Иако не те знам сигурен сум и тврдам, како факт го земам со тоа што си МакедонецКој бил е прашањето? Црнобрадиот, Белобрадио, Црвенобрадиот и сл.
Еве јас не сум.