Илјада билети и бесплатен превоз со воз за Македонија-Полска

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
Кој ти го даде на тебе превозот? Кој кажа да аплицираш?
Само ти потенцирам , не е работа за овие од другите градови што аплицирааат а не се доволно информирани за поаѓањето така да малкумина би биле што во 5ч ќе се нацртаат на железничка .
Што истовремено се губи можноста да одат оние кои имаат реална можност :tapp:

M

MrzaRules

Гостин
Фала на комплименти и подршка, ама тешко дека ќе удри гром во коприва :icon_mrgr:
Знаеш како идат тие работи, сите тие што и онака можат да си обезбедат да отидат во Белград како за инает ќе добијат, а другите ќе си навиваме на кајгана :icon_mrgr:
и на кајгана има јака атмосвера бе....:D

M

Mario Gómez

Гостин
Tребаше кога аплицираш да излезеше некој сериски број или код и со тој испринтан да одиш и да земаш карта за воз и влез утре, и ако не си во можност да му дадиш на некој друг.

Стратегија за е-влада.(n)

Мада верувам дека намерно не мислеле на ситници пошо и онака многу малце ќе добијат на наградната игра по регуларен пат.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Фала на комплименти и подршка, ама тешко дека ќе удри гром во коприва :icon_mrgr:
Знаеш како идат тие работи, сите тие што и онака можат да си обезбедат да отидат во Белград како за инает ќе добијат, а другите ќе си навиваме на кајгана :icon_mrgr:
Ако те одберат, да ме благословуваш :pos:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Минчо части карти, овие еден воз од 45та. Уште не тргнати се испотепаа.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Се знае таму кој ќе оди бе, само нека му ја мисли тој што ветил сто карти за Ниш а не исполнил, да не го снајде судбината како татко му и чичко му :icon_lol:. Чисто онака читам коментари шо како :icon_lol:.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
ај шо даваат овие карти, ама што ги читам овие од опзоцијава како мрчат дека е наместено а сите се испопријавиле... :facepalm:

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Абе нека местат, нека ми се падне мене 1 па они 999 нека наместат :D

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
ај шо даваат овие карти, ама што ги читам овие од опзоцијава како мрчат дека е наместено а сите се испопријавиле... :facepalm:
Не сфаќаш ти тоа. Ако не ги извлечат - наместено е. Ќе имаат доказ. :D

Иначе еве, од сеа, иако не е уште изборот а се пријавив кажувам дека е местено. :D

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.301
Поени од реакции
3.675
бидете тука да видиме кој ќе е добитник па ако треба да се организираат превози од македонијава до ск или може пак ќе има мини тури и екстра линии за до ск :) ќе видиме што ќе кажат за 15 мин. АКо не не извлечат нас бар да им упатиме апел на тие што ќе одат од срце да навиваат за македонија на лице место :D

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Сигурно до сега локалните вмровски штабови ги предале списоците со имиња од "надежниот" вмровски подмладок кој сака да навива во белградска арена утре...Или во најмала рака, Пајо Паторот си користи прилика за собирање на ефтини и мизерни политички поени...(Слично на бесплатниот превоз за пензионерите...) -Знае тој каде таргетира... :)
-Мое мислење е ова само, поздрав до сите што ќе одат во Белград...И рачунајте дека ќе имате едно 10-12 саати клацкање со издрнканите возови од нашана железница, пошто одат со брзина на полжав...
Јас во Белград кога одам (а одам често) патувам со автобус од Фудекс агенцијата, кој не застанува по пат нигде и тргам од 00 00 на полноќ, а во 6 сабајле сум во Белград...Вози брзо тој автобус и не застанува...
Па сеа израчунајте со воз кога ќе стигнете...
а кој не гледа политички поени?

него за превозот ич не си авантуристка, јас на пример сакам да патувам не ми пречи воопшто и 24 саати да патувам до белград. Ако не ти одговара со воз не аплицирај има луѓе на кои им одговара

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Не сфаќаш ти тоа. Ако не ги извлечат - наместено е. Ќе имаат доказ. :D

Иначе еве, од сеа, иако не е уште изборот а се пријавив кажувам дека е местено. :D
Абе го сфаќам, знам и дека не е ова „чиста лотарија“, ама немора да се мрчи јбт. Бесплатно е пријавувањево, не е преку СМС/телефон... o_O

T

Torchyrus

Гостин
Ми кажааа дека би било смешно да се месте за тие пари ама пак.. не верувам мн во тоа

Kajgana Shop

На врв Bottom