Илјада билети и бесплатен превоз со воз за Македонија-Полска

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Пак ќе заврши ова наместено како она што беше за Литванија туку ајде ќе си ја пробаме среќата. Инаку вечер во 23:00 на МТВ1 извлекување ..
владата го плаќала превозот а Макстил бил спонзор на картите :coffee:
Незнам за другите дали им било наместено за во Литванија, ама јас нема што да лажам на форумов и да викам дека е наместено кога си пратив само еден мејл и за некое чудо 8ми ме извлекоа... И јас мислев на почеток дека е се намештаљка, ама за моја среќа ме разубедија, така да почекај и ти до вечер и пробај си ја среќата! ;)

Незнам за другите дали им било наместено за во Литванија, ама јас нема што да лажам на форумов и да викам дека е наместено кога си пратив само еден мејл и за некое чудо 8ми ме извлекоа... И јас мислев на почеток дека е се намештаљка, ама за моја среќа ме разубедија, така да почекај и ти до вечер и пробај си ја среќата! ;)
Oд тие 1000 билети 900 се наместени, а 100 не се, за да можат тие 100 души као тебе да веруваат дека не е наместено и да убедуваат други дека не е наместено и така да се шири таа информација дека не е наместено :icon_lol:

А кога тргнуваат тие возови? Знае некој време на тргнување.. оти на оваа страната само инфо за „наградната игра “ има..

Во 6 сабајле. Информациите се од Facebook и Twitter.

Oд тие 1000 билети 900 се наместени, а 100 не се, за да можат тие 100 души као тебе да веруваат дека не е наместено и да убедуваат други дека не е наместено и така да се шири таа информација дека не е наместено :icon_lol:
Во право си... Од 100луѓе што беа извлечени за во Литванија 99 беа наместени само јас не бев за да ве убедувам овде на форумов... :tapp:

Дај боже да е така мада чисто сумњам :unsure:

А кога тргнуваат тие возови? Знае некој време на тргнување.. оти на оваа страната само инфо за „наградната игра “ има..
Тргнувањето е од пред Железничката станица во Скопје во 5 часот сабајле, а враќање од Белград во 22:30 часот.

Во право си... Од 100луѓе што беа извлечени за во Литванија 99 беа наместени само јас не бев за да ве убедувам овде на форумов... :tapp:
Еден мој пријател 100% ќе земе 10 карти, немора да го прашувам, знам однапред :icon_lol:

Aплицирав само да видам дали "хоче влада поштенок човека" , ако добијам ќе знам дека не е наместено и ќе ја сакам владата, што секако е и од твој интерес цитро бој.

A ако добиеш и оче влада тебе поштеног,ќе заебеш една карта..а такви ќе се пријават уште 200 радознали и наместо 1000 нема ни 500 души да отидат..пу да му ебам што сеирџии сме.

Бесплатен воз важи за сите, или за тие што добиле карти?

Се пуштам на фб и сите на чет ми пишуваат "се пријави за карта??"

A ако добиеш и оче влада тебе поштеног,ќе заебеш една карта..а такви ќе се пријават уште 200 радознали и наместо 1000 нема ни 500 души да отидат..пу да му ебам што сеирџии сме.
Aбе мислев дека утредента ќе сме се враќале, вака ќе одам секако. Ќе учам у воз и на полувреме у салата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom