Илјада билети и бесплатен превоз со воз за Македонија-Полска

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Аплицирав ама и да добијам не одам пошо полагам во вторник. Инаку браво за владата за овие потези со гага превоз и билети.
--- надополнето: 22 јануари 2012 во 20:09 ---

Влезен си у базата на податоци не се секирај. :)

Инаку по група проценка не би требало појше од 20000 да аплицираат. Значи и шансите да добиеш не се лоши. :D
Не е фер бе брат,некој што стварно сака да иде нема да може,ондак ич не се пријавуј :P

Сега на Грујо мислев да му се јавам, за сите тука од форум да средам по една карта :pos:

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.664
Поени од реакции
14.539
Аплицирав ама и да добијам не одам пошо полагам во вторник.
Алооо, ти глуп си или тренираш?

Што ќе добиеш со тоа што си аплицирал бе, само ќе земеш место на некој шо може да оди... Глупост човечка

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Топ си е ова, добив за у Литванија, така да местенките ми се исфрлени од игра, останува да видам дали имам среќа по втор пат у мојов живот :)
Ај среќно на сите, да си добиеме сите од форумов па да си напраиме кајгана на трибини од навивање :D

M

Mario Gómez

Гостин
Не е фер бе брат,некој што стварно сака да иде нема да може,ондак ич не се пријавуј :P

Сега на Грујо мислев да му се јавам, за сите тука од форум да средам по една карта :pos:
Aплицирав само да видам дали "хоче влада поштенок човека" , ако добијам ќе знам дека не е наместено и ќе ја сакам владата, што секако е и од твој интерес цитро бој.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Не сум толку среќлија да добијам, али сепак надежта последна умира :icon_mrgr:.
И кога пополнив се и го испратив ми излезе нешто на кинески :D, па потоа пробав пак и ми вика дека има корисник со такви податоци, сега останува да се чека до 22 часот.

М

Мартин`

Гостин
Пак ќе заврши ова наместено како она што беше за Литванија туку ајде ќе си ја пробаме среќата. Инаку вечер во 23:00 на МТВ1 извлекување ..
владата го плаќала превозот а Макстил бил спонзор на картите :coffee:

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Ова само за полнолетни или може и некој како мене малолетен да аплицира ?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.939
Поени од реакции
16.238
А кога тргнуваат тие возови? Знае некој време на тргнување.. оти на оваа страната само инфо за „наградната игра “ има..

Kajgana Shop

На врв Bottom