eBay (официјална тема)

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.068
Поени од реакции
23.519
вака сега најново.
ми стигна палтото и не ми наплатија царина, туку ми наплатија некои нецели 300 денари за многу знам што, не ни прашав.
за тие 6 долари не ни рекоја нешто, а го имаја отворено сигурно.
муабетот ми е дека ризикот ми се исплати барем сега во секој случај:).
е сега другото побитното. на моја голема жалост малце ми се погоди големко:( . големината му е XL така да ако е некој заинтересиран нека прати пп.
иначе е вакво како на сликата.

а еве ви линк за мерките.

Член од
24 декември 2007
Мислења
346
Поени од реакции
42
е тоа е зафркнатото кога купуваш облека дека нема да ја погодеш
јас во бутик не можам да си погодам број а не пак да порачам од интернет хехе

Член од
30 октомври 2011
Мислења
60
Поени од реакции
32
вака сега најново.
ми стигна палтото и не ми наплатија царина, туку ми наплатија некои нецели 300 денари за многу знам што, не ни прашав.
за тие 6 долари не ни рекоја нешто, а го имаја отворено сигурно.
муабетот ми е дека ризикот ми се исплати барем сега во секој случај:).
е сега другото побитното. на моја голема жалост малце ми се погоди големко:( . големината му е XL така да ако е некој заинтересиран нека прати пп.
иначе е вакво како на сликата.

а еве ви линк за мерките.
vlade na ist datum ja naraca i mojata jakna ?

Член од
1 август 2007
Мислења
89
Поени од реакции
5
Помина цел месец и уште не ми стигнало нарачката што ја имам направено . Обично сите нарачки ми стигале за 2-3 недели . Може ли ако идам во пошта да се провери дали воопшто стигнала нарачката во Македонија ?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.068
Поени од реакции
23.519
Помина цел месец и уште не ми стигнало нарачката што ја имам направено . Обично сите нарачки ми стигале за 2-3 недели . Може ли ако идам во пошта да се провери дали воопшто стигнала нарачката во Македонија ?
ако не празници беа, божик , нова година , кинеска нова година.
нормално е да закаснат малце.
не си ја стегај душата, ке стигнат.

K

kalimer0

Гостин
Ова ми е прво купување и заебав на старт ве молам за помош. Сакам да купам 2 глувци а на грешка направив 3 (2+1) сеуште немам направено Proced to checkout (значи се работи за Awaiting payment) а кај производот веќе забележав од 9 се направија 6 available.
Дали постои можност да го откажам ова и да порачам само 2 глувци? Секоја помош и совет се добредојдени...

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ова ми е прво купување и заебав на старт ве молам за помош. Сакам да купам 2 глувци а на грешка направив 3 (2+1) сеуште немам направено Proced to checkout (значи се работи за Awaiting payment) а кај производот веќе забележав од 9 се направија 6 available.
Дали постои можност да го откажам ова и да порачам само 2 глувци? Секоја помош и совет се добредојдени...

Пиши му порака на продавачот.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.761
Поени од реакции
8.016
Јас само што порачав за проба преку dealextreme.com па да видиме дали ќе стигне и за колку време.

Туку зборот ми беше, да не знае некој каде се наоѓаат приврзоците на eBay т.е. во каде се сместени?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Јас само што порачав за проба преку dealextreme.com па да видиме дали ќе стигне и за колку време.

Туку зборот ми беше, да не знае некој каде се наоѓаат приврзоците на eBay т.е. во каде се сместени?
Пиши keychain

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
во соработка со МКД ВЛАДЕ успешно завршена работа, му благодарам за услугата професионално до крај.

Г

Гучи

Гостин
Вчера победив на аукција за еден саат, али малче чудно ми е, 3.77 долари го купив :cautious: сеа поима неам како функционира ибеј, кај продавачот пишува дека мора да му платам преку пејпал а ја неам :oops: може некако некој од вас што има, преку неговиот да платам па ке му ставам кредит на моб. или нешо така? :pipi:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Вчера победив на аукција за еден саат, али малче чудно ми е, 3.77 долари го купив :cautious: сеа поима неам како функционира ибеј, кај продавачот пишува дека мора да му платам преку пејпал а ја неам :oops: може некако некој од вас што има, преку неговиот да платам па ке му ставам кредит на моб. или нешо така? :pipi:
А како и ЗАШТО се зачлени на ebay без PayPal???

Г

Гучи

Гостин
А како и ЗАШТО се зачлени на ebay без PayPal???
Онака разгледував шо пари е тој саатот што сакав да си го купам од амазон. И го видов аукција, последната понуда беше 1 долар а имаше уште 5 минути до крај, и понудив :D ако може преку нечиј друг пејпал супер, ако не здравје :) ако има некоја добра душа да ми дае, па ке му ги дадам лично парите или кредит ке му стаам..

Kajgana Shop

На врв Bottom