Македонија - Данска [21.01.2012 - 18:15 ч.]

• Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Треба Македончето да го вати к'сметот свој (како Колозов во прикаската) и да го изнатепа убаво за да ни тргни конечно......:notworthy:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Клише реченица ама многу точна. Тоа што дава успех не се менува. Во првото полувреме имавме многу додавања до пикер, што вроди со плод. Второ полувреме послабо додавања имаше до пикер.
.
:pos:

Брат, се зезаш !? Па Данците увидоа дека така сме опасни и го затворија Столе у второ. Имаат они селектор кој е селектор а не покер фејс ко нашиот...

Запамтете, не играме сами, не зависи само од нас, имаме и противници. А противник денеска ни беше една од најјаките селекции во светот...

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Борко кога шутираше од гол на гол му реков на татко ми дека ќе изгубиме поради оваа не сериозност. Зошто бе Борко зошто.
Доста више со Борко,да не ги фатеше Борче двата зицери ќе не шлогираа!!

Член од
10 април 2010
Мислења
385
Поени од реакции
121
Абе Генерали, полека. Одлични беа момците со нив сме до последно!

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Не рекле за џабе, боље без кур да се родиш, отколку без среќа.

Се чуствувам подолу од гомно после утакмицава.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Не е битно веќе,што и да направиме мене не ми е битно.Ако победиме,добро е.Ако изгубиме,пак е добро.
Денеска беше битно да победиме,не го направивме тоа.Од плус шест на крај загубивме.
Немавме среќа,сами се победивме.Одбраната никаква,голманите просечни.Кире на ниво,за жал без поголема поддршка.
За мене се херои момците во секој случај.Зошто знам дека играат со срце.Ама друго е што имаат психички проблеми некогаш,друго е кога балканското преовладува.

Водиме шест разлика,а Борко се дрзнува да шутира од в гол.Па уште се курчиме.Е таа акција да дадевме гол,сега немаше да бидеме поразени.Just sayin.
Селекторот пријателе, селекторот. Шундо е единствениот што можам да го посочам како виновник. Борко отсекогаш се цепидлачел со онакви испади и шутирање од гол на гол. Да имаме авторитет на клупа, да видиш само ко ќе го погледне доста ќе му биде да си ја подаде топката ко човек. Па голман е мајке му, да беше играч ќе ја разберев потребата да се дава голови. Туку ај нејсе, тоа е што е.

Нема врска со балкански менталитет. Луѓето одиграа со скандинавци на ниво.Тактиката беше катастрофална. Ужасна. Шундо нема тактика. И тука сме готови. Сега ми е јасно зошто Кире ги советува дечкиве. Шундо не знае што да им каже.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Луѓе, абе немојте да барате кривец у ракометарите. Ни Кире ни Борко никој не е крив. Само селекторот треба да превземе одговорност за поразов.И да си даде оставака уште од таму. И така не врши никаква работа. Барем ќе знаеме официјално дека сме без селектор. Посветено само на нашите гладијатори на терен

Една изгубена битка не значи и изгубена војна.
Ниеден пораз не се брои, вие сте нашите херои!

В

Вори

Гостин
Па Темелков за Лејди Гага-ва наша е измислен бе.Озбилно ова,ако ме чита некој од федерација нека размисли дали ќе го прифати предлогот.
Кире Лазаров да биде тренер-играч.И така све тој збори на тајмаутите,кога ги има нормално.
И знае што да каже за разлика од нашиов ут.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Кој го стави овој за селектор и тој треба да си оди! Без разлика на конечниот исход на ова првенство ракометна федерација треба до корен да се исчисти!
Е многу ме боли поразов, иако знам да подадам рака на пораз, но овде глава мора да лета!

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.822
Поени од реакции
1.576
Си направија од готово версија ! Чаталот Борко ќе шутирал од гол во гол нека научи прво како се брани! Може пак ќе се вадат на судите! Сами си изгубивме веќе и несакам да помислам дека сигурно губиме од Полска која се врати од 11 негатива:eek: или што ќе ги победиме Србија не дека се нешто подобри од нас ама ќе не јадат судите и пак ќе се задоволуваме со трошки дека добро сме играле! ДО КОГА!

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.812
Поени од реакции
30.696
Доста више со Борко,да не ги фатеше Борче двата зицери ќе не шлогираа!!
За квалитетите на Борко и неговите одбрани не правиме муабет. Не смее да си дозволи така да реагира еден голман на репрезентација на ваков натпревар ма не знам колку воделе, сепак не е ова Македонска лига или регионална.
Се надевам дека за наредниот натпревар ќе соберат сили и ќе се дигнат ментално да извојуваат победа оти после 3 егал натпревари не знам шо им е во главите.

В

Вори

Гостин
Селекторот пријателе, селекторот. Шундо е единствениот што можам да го посочам како виновник. Борко отсекогаш се цепидлачел со онакви испади и шутирање од гол на гол. Да имаме авторитет на клупа, да видиш само ко ќе го погледне доста ќе му биде да си ја подаде топката ко човек. Па голман е мајке му, да беше играч ќе ја разберев потребата да се дава голови. Туку ај нејсе, тоа е што е.

Нема врска со балкански менталитет. Луѓето одиграа со скандинавци на ниво.Тактиката беше катастрофална. Ужасна. Шундо нема тактика. И тука сме готови. Сега ми е јасно зошто Кире ги советува дечкиве. Шундо не знае што да им каже.
За него не ни ми се збори,не заслужува да го спомнам веќе.Слепец.
Кога ги стигнавме,требаше да викне тајмаут да го смири темпото,да се смири тензијата,да им даде некој совет. А него кур не го боли.Бот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom