Напредни ИТ обуки за 180 невработени обезбеди државата

Јас 4 години учев програмирање и уште не ми се јасни некои работи, а не пак од 3 или 6 месеци, па дури викаат и ќе те вработеле.o_O

Nema greska ce te vrabotat a i ti ce naucis se za tie 6 meseci ..abe intelegentna nacija sme hehehe

им пишав на е-маил на Агенција за вработување и ми вратија дека уште не била готова селекцијата на обучувачите и дека ке имало тестирање во зависност од тоа што сте го избрале и дека се планирало од втората половина на Ноември да започне тоа

лани за сите ли беа исти тестовите или во зависност од избраното ?

им пишав на е-маил на Агенција за вработување и ми вратија дека уште не била готова селекцијата на обучувачите и дека ке имало тестирање во зависност од тоа што сте го избрале и дека се планирало од втората половина на Ноември да започне тоа

лани за сите ли беа исти тестовите или во зависност од избраното ?
--- надополнето: Nov 28, 2011 7:24 PM ---

I viknaa nekogo do sega ??

врска нема ова што го прават
една организација да не можело да се оствари

Ви се јавија на вас?
Мене денеска ми се јавија, испаднал списокот на тие што треба да полагаат за да влезат во таа „школа“ ... ама јас бидејќи не сум од Скопје, ќе треба патните трошкови да си ги сносам самиот, а не се малце пари.. така да изгледа ова ќе си е за тие што се од Скопје или за тие што имаат вишок пари за фрлање.
Ако сакав јас и ако имав можност да си плаќам, ќе се запишев на факултет.. па колку и таа вработената од заводот ме матка дека овој курс за да се заврши приватно потребни биле 2000 евра.
Еве кој сака да си види дали е повикан или не..
Термини за полагање на приемен испит за учество на обуките за вештини од областа на информатичките технологии

Ви се јавија на вас?
Мене денеска ми се јавија, испаднал списокот на тие што треба да полагаат за да влезат во таа „школа“ ... ама јас бидејќи не сум од Скопје, ќе треба патните трошкови да си ги сносам самиот, а не се малце пари.. така да изгледа ова ќе си е за тие што се од Скопје или за тие што имаат вишок пари за фрлање.
Ако сакав јас и ако имав можност да си плаќам, ќе се запишев на факултет.. па колку и таа вработената од заводот ме матка дека овој курс за да се заврши приватно потребни биле 2000 евра.
Еве кој сака да си види дали е повикан или не..
Термини за полагање на приемен испит за учество на обуките за вештини од областа на информатичките технологии
Мене не ми се јавија,најверојатно во наредните денови ... ама се најдов на список,јас сум за Exchange

имаше ли некој за сервер администратор и колку поени освои

Дали некој знае кога ќе излезат официјалните резултати за тоа кој е избран да ги посетува обуките и кога би започнале истите?

Дали некој знае кога ќе излезат официјалните резултати за тоа кој е избран да ги посетува обуките и кога би започнале истите?
Во семос ми кажаа 23-25 јануари ќе бидат објавени резултатите на avrm.gov.mk а тие што влегле ќе бидат контактирани ...

Во семос ми кажаа 23-25 јануари ќе бидат објавени резултатите на avrm.gov.mk а тие што влегле ќе бидат контактирани ...

Благодарам за информацијата и со среќа на сите што се во очекување на крајниот избор. :)

денес ги објавија резултатите на сајтот на агенцијата за вработување
честитки на тие што ке одат на предавањата
него друго да си прашам јас
ако се држат Скопје предавањата некој да не бара цимер што е од друг град ....

Дечки, гледам има луѓе што биле на тестирањето во Семос.
Вчера се пријавив за Обуката за Java.
Па ако може некој што бил да каже што имаше на тестирањата?
Да се спремам малце, пошо имам завршено Економски, а програмирање учам веќе година дена само од видео курсеви и сум климав.

Дечки, гледам има луѓе што биле на тестирањето во Семос.
Вчера се пријавив за Обуката за Java.
Па ако може некој што бил да каже што имаше на тестирањата?
Да се спремам малце, пошо имам завршено Економски, а програмирање учам веќе година дена само од видео курсеви и сум климав.
Da ne znaes koga ke pocne obukata

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom