A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Само мак страни отвара моментално, некој со сличен проблем ?

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Ма овие не се нормални. Ај да симнувам, па да немам интернет -разбирам, ама немам симнато цел месец и вака да ме заебава?
10 Минути ми беа потреби за да отворам тема, оваа не е можно. Па и желка е побрза де.
Знам дека напињам во темава со тоа што ги ХЕЈТАМ многу и знам дека е џабе дека истото и на нив им го кажувам нема спас! :mad: :mad: :mad:

Член од
10 ноември 2011
Мислења
120
Поени од реакции
56
Ма овие не се нормални. Ај да симнувам, па да немам интернет -разбирам, ама немам симнато цел месец и вака да ме заебава?
10 Минути ми беа потреби за да отворам тема, оваа не е можно. Па и желка е побрза де.
Знам дека напињам во темава со тоа што ги ХЕЈТАМ многу и знам дека е џабе дека истото и на нив им го кажувам нема спас! :mad: :mad: :mad:
Мислам дека не е проблемот во кабелскава туку во серверот на кајгана.Знам некој имаше од модераторите пиша дека серверот не им е баш најдобар,

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Мислам дека не е проблемот во кабелскава туку во серверот на кајгана.Знам некој имаше од модераторите пиша дека серверот не им е баш најдобар,
Другар, не е само на форумов и на други страни.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Тоа ти е пошо не симнуваш, мислат дека не ти треба интернетот...

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.744
Поени од реакции
18.494
Кај мене све си работи како што треба, веќе долго време.

Член од
26 ноември 2011
Мислења
54
Поени од реакции
6
И сеа ти е 10/ скроз неограничен ? :)
сега имам 10 Download 10 upload и секако неограничено до сега за овие 19 дена скоро 1 TB хаха али неограничено си е неограничено blizooooooooooooo
--- надополнето: 20 јануари 2012 во 02:25 ---
И кај мене зеза нешто и ептен е крш нетот. :/
и кај мене беше така а што е најитересно не отвара страни а аплоад шибаа со 600 КБ/с ххах отидов дисконект ; конект и прелета нето хаха :D и после немаше проблеми

Член од
20 март 2008
Мислења
377
Поени од реакции
280
сега имам 10 Download 10 upload и секако неограничено до сега за овие 19 дена скоро 1 TB хаха али неограничено си е неограничено blizooooooooooooo
--- надополнето: 20 јануари 2012 во 02:25 ---

и кај мене беше така а што е најитересно не отвара страни а аплоад шибаа со 600 КБ/с ххах отидов дисконект ; конект и прелета нето хаха :D и после немаше проблеми
Браво. :) Тоа сакав да го слушнам. :D. Пошто ми викаа не бил скроз неограничен...

Член од
1 декември 2011
Мислења
17
Поени од реакции
3
Леле луѓе добри сте вие со Близу ние од Те-Заебале страдаме после 10ти

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Кај мене од пред два дена ја намалија брзината од 1,3 Mb/s на 1,2 Mb/s или 1,1 Mb/s.

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Кај мене од пред два дена ја намалија брзината од 1,3 Mb/s на 1,2 Mb/s или 1,1 Mb/s.
Мене од 4,5 на 1.6 мб/с :( И сеа без разлика дали на задунда или на паблик тракер симнувам ист ми е и upload и download

Успат ако го чита некој од Близу ова: Ај поправете ги сандачињата у влезовите, барем ставете брава на нив ко Т-Хоум што направија за оптиката... Ви испокрадоа све...

Член од
1 декември 2011
Мислења
17
Поени од реакции
3
Сакам да пробам со Близу, дали секаде во Скопје можат да приклучат или само во некои региони ?

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Сакам да пробам со Близу, дали секаде во Скопје можат да приклучат или само во некои региони ?
Во некои региони, пошо нели и Телекабел завзема еден дел..Али поголема е мрежата на близу во Скопје

Kajgana Shop

На врв Bottom