PayPal (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Ja verifikuvav kartickava na paypal .. kako mozam sega da stavam pari na paypal za da kupuvam od na ebay.. odam vo add funds i mi izlaga ova :
Add Funds is Not Available
pixel.gif

pixel.gif

PayPal does not currently offer the ability to add funds from your bank account.

When you make a payment, PayPal charges the buyer's credit card and instantly credits the seller's PayPal account.

Ja verifikuvav kartickava na paypal .. kako mozam sega da stavam pari na paypal za da kupuvam od na ebay.. odam vo add funds i mi izlaga ova :
Add Funds is Not Available
pixel.gif

pixel.gif

PayPal does not currently offer the ability to add funds from your bank account.

When you make a payment, PayPal charges the buyer's credit card and instantly credits the seller's PayPal account.
значи, не треба да ставаш никакви funds на пејпал
кога купуваш нешто, автоматски пејпал ти повлекува пари од картицата.

значи, не треба да ставаш никакви funds на пејпал
кога купуваш нешто, автоматски пејпал ти повлекува пари од картицата.
да автоматски си повлекува, така да гледајте да имате на сметка пари и тоа во денари

da da vidov.. a sto moozam so ovie 1.5 euraa da napravam sto gi imam na paypal acaunt ?mozam li nesto da kupam vo taa vrednost ?

da da vidov.. a sto moozam so ovie 1.5 euraa da napravam sto gi imam na paypal acaunt ?mozam li nesto da kupam vo taa vrednost ?
уживај си, ко ке купуваш нешто со поглема вредност од 1.5 евра, ке ти ги повлечи автоматски тие 1. 5 евра и остатокот ке ти го повчели од сметка.

Ја верификував Виза Интернет од Стопанска банка и сега сакам да го купам ова. Дали може некој да ми каже уште колку ќе треба да платам за царинење? И како оди таа постапка, прво купување ќе ми биде од ибеј.

Кај мене повеќе неможам да ставам пари од Виза Интернет картичката на PayPal акаунтот, го укинаа после 48 часа. Припази да не ти се случи истото.
--- надополнето: 21 јануари 2012 во 01:18 ---
Кај мене повеќе неможам да ставам пари од Виза Интернет картичката на PayPal акаунтот, го укинаа после 48 часа. Припази да не ти се случи истото.

И еден совет за сите! Користете го PayPal само за да ставате пари од вашата картичка на PayPal акаунтот и да плаќате преку PayPal. За повлекување пари не го користете него бидејќи може да се заебете и да ви побараат документи и после да ви останат парите во PayPal. За повлекување на средства користете го Moneybookers ( Skrill ) бидејќи ја подржува Македонија за разлика од PayPal и нема да ви прави вакви проблеми, преку Moneybookers се си оди легално.

--- надополнето: 21 јануари 2012 во 01:18 ---

И еден совет за сите! Користете го PayPal само за да ставате пари од вашата картичка на PayPal акаунтот и да плаќате преку PayPal. За повлекување пари не го користете него бидејќи може да се заебете и да ви побараат документи и после да ви останат парите во PayPal. За повлекување на средства користете го Moneybookers ( Skrill ) бидејќи ја подржува Македонија за разлика од PayPal и нема да ви прави вакви проблеми, преку Moneybookers се си оди легално.
Јас не можам да ставам пари на PayPal. Ми пишува во моментот кога ќе купам нешто, ќе повлечат од картицата и ќе ги пренесат на продавачот. Ова е вака кај сите што се имаат регистрирано по туторијалот на Анон. Се уште ја немам употребено за билокакво купување.

Зошто нема Македонија?
Пробував и таму кај што се праи акаунт, и таму нема за Македонија.
(Колку да пробам, моментално не ми треба. Ама може да ми затреба :) )

Attachments

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    155,2 KB · Прегледи: 19
не знам како може да не знаеш, македонија е на блек листа на пејпал долги години....

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom