Македонија - Чешка - ОДИМЕ ВО БЕЛГРАД!

• Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Channar

гастроентерохепатолог
Член од
3 јуни 2011
Мислења
199
Поени од реакции
255
Kayganians, идеме у Белград? Подобра игра немало и ќе нема многу ми е криво на крај цепелинот шо не го дадоа Темелков и Миркуловски ! Ајде сега Данска да рашири шупчето! МАКЕДОНИЈАААААААА <3

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Мислам дека прво коло играме со Полска.
Мислам дека системот за првото коло е прв со трет, втор со втор, трет со прв.
Полска е втора во групата А.

Новата груопа изгледа вака :

Србија 4
Германија 4
Полска 2
МАКЕДОНИЈА 1
Шведска 1
Данска 0

Скоро невозможно некој да ги загрози Србија и Германија.
Треба да атакуваме на победи над Полска и уште една екипа за да бисдеме трети :)
Незнам како Германија стигна во оваа позиција просто неверојатно али тешко дека ќе стигне во полуфинале :facepalm:
Мило ми е да видам ваков аватар вечерва со непобедливата Лариса :)

Честитки до сите момци, така се игра одбрана и се оди понатаму. Да немаат идеја каде да се движат, ги уништивме во второ!
Ајде сега браќата наши малку да ги ишлапаме и ќе бидам најзадоволна на цел свет :)
Мене највеќе мерак ќе ми направи ако србите ги добиеме па друго се нека изгубат уопште не ми е битно!

В

Вори

Гостин
3 победи, why not :D ?
Дај Боже,дај Боже.Ќе ни биде тешко со Данска највеќе мислам.Скандинавците не ни одговараат,играат многу брз ракомет,а и се многу големи и корпулентни.
Со Србија зошто да не.Само да не се разбрани Станиќ.Плус ние играме како дома,а не тие.А и да не е така,ние ја заќутивме цела Литванија,зошто да не го направиме тоа во Белград.
Само треба уште многу многу подобрувања во секој сегмент.Играме со срце,храбро,све тоа,ама треба малку да играме и РАКОМЕТ во вистинска смисла на зборот.
Засега сме солидни,ама има простор за да бидеме многу подобри.

Ај некој нека ги каже сите можни сценарија за полуфинале.

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Браво Миркуловски, а и Алушевски би го пофалил и покрај 2-те промашувања сепак човекот има одличен осет за ракомет и покрај возраста. Уште повеќе мерак ми е што сите ракометари се Македонци и играат од срце за Македонија тоа се чувствува по многу нивни реакции. Секоја чест уште еднаш и само напред, сега и самите знаат кој квалитет го поседуваат и дека македонската енергија е тешко сопирлива. :cuc:

Член од
7 јануари 2012
Мислења
816
Поени од реакции
1.208
следна патем не би требало да биде со Полска зошто тие се втори. Следна е Данска според распоредот на официјалниот сајт. Инаку за мечов можам да кажам дека беше очаен и најслаб до сега на цело првенство воопшто, и насјлаб од трите кои ги изигравме. ова го велам заради многуте грешки кои ги направивме, и сите промашени зицери и нок аути на противничкиот голман. Но го добивме и сум пресреќен. Се надевам понатаму ќе се повтори играта со Шведска и Германија , но со порасположен (попрецизен) Лазаров. Тоа би било веќе нешто. Честитки до сите ракометари и до фантомот тренер.
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 22:36 ---
следна патем не би требало да биде со Полска зошто тие се втори. Следна е Данска според распоредот на официјалниот сајт. Инаку за мечов можам да кажам дека беше очаен и најслаб до сега на цело првенство воопшто, и насјлаб од трите кои ги изигравме. ова го велам заради многуте грешки кои ги направивме, и сите промашени зицери и нок аути на противничкиот голман. Но го добивме и сум пресреќен. Се надевам понатаму ќе се повтори играта со Шведска и Германија , но со порасположен (попрецизен) Лазаров. Тоа би било веќе нешто. Честитки до сите ракометари и до фантомот тренер.
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 22:37 ---
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 22:38 ---
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 22:38 ---

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Знам за Кире дека изел една банана на полувреме, ама што им дал Шундо на другиве - НЕЗНАМ !!!

Каков кам бек, мајко мила... ги УНИШТИВМЕ у второ полувреме !!!! :vozbud:

Падна притисокот, сеа само смирени глави, и ќе треба пак сликата ос ваљакот да ја фотошопираме.. :sneaky:

Член од
7 јануари 2012
Мислења
816
Поени од реакции
1.208
се извинувам за повторувањево. ми појави грешка

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Знам за Кире дека изел една банана на полувреме, ама што им дал Шундо на другиве - НЕЗНАМ !!!

Каков кам бек, мајко мила... ги УНИШТИВМЕ у второ полувреме !!!! :vozbud:

Падна притисокот, сеа само смирени глави, и ќе треба пак сликата ос ваљакот да ја фотошопираме.. :sneaky:
Од кај знаеш дека банана му дал? :D
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 22:40 ---
Кире моментално прв стрелец :D
http://www.ehf-euro.com/Statistics.3511.0.html
11 гола повеќе од вториот.Пак си руши рекорди :D.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Има некој информација колку пари се картите за следната рунда ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom