Македонија - Чешка - ОДИМЕ ВО БЕЛГРАД!

• Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Не сакав да зборам,ама бев прилично сигурен дека Германија ќе ја победи Шведска.Ко за инат.

Туку ако тепаме сега,со колку бодови ќе влеземе со втората рунда?И на кое место?
Со 1 бод ќе одиме понатаму.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.466
Поени од реакции
9.178
Aбе ајде се победија и како демек неможеле против германците. Да им го ебем семето шведско!
samo ostana gluposta na del od nasive navivaci sto se derea tamu za nekoj pederi, kade ostavale tie tamu be Germanija da ne odi ponataka, tolku da se nemalo mozok, tesko mi e da kazam ama stvarno teski glupaqci imame megu nasive ejjjj zeleni glavi..............idete upm

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Шведска и Германија добро соработуваат уште од Хитлерово време,а камо ли сега.. него кој ги ебе.. идеме на победаа!!!!!!!!

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.483
Поени од реакции
11.424
Не сакав да зборам,ама бев прилично сигурен дека Германија ќе ја победи Шведска.Ко за инат.

Туку ако тепаме сега,со колку бодови ќе влеземе со втората рунда?И на кое место?
ке влеземе со 1 поен. секој си ги носи освоените бодови од групата само се одземаат оние поени освоени од репрезантацијата која испаѓа односно е на 4то место

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Глава ме фркна од нервоза :/

Ќе го испрскам телевизорот со света вода како против Грузија кога игравме кошарка, успеа тогаш. :D:D:D:D:D:D:DDDDDDD

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.740
Поени од реакции
43.872
Ај нека е со среќа!! МАКЕДОНИЈА!!! Напред Киро, покажи им сите што јадеа гомна за тебе кој е капитенот!

П

Паспарту

Гостин
Очигледно дека уште некој живее со фактот дека во Германија се игра аматерски ракомет... Не биле пласирани на ОИ, Швеѓаниве биле, соработувале во Втора светска војна :pos:

Член од
8 април 2010
Мислења
35
Поени од реакции
23
Денес не ја ја правам грешката од претходните 2 натпревари.Навреме се подготвив :cool:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.709
Поени од реакции
11.947
И што бараме понатаму со 1 поен ? :D
Во најмала рака 5то место. Ако ни се посреќи и Германија да ја тепа Србија ќе пробаме и ние да ги здрвиме нешто слично како Литванија :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom