- Член од
- 5 ноември 2010
- Мислења
- 4.841
- Поени од реакции
- 3.873
аууу,кај па се залетав,идиот
Ме пплесна по нос,ама ако ми е
аууу,кај па се залетав,идиот
Јас искрено прв пат слушам за некој да пелтечи и на тастатура
Банирана е до лето? Зошто бе, понекогаш во најтемните моменти знаеше да ме насмее. Родена е да биде стенд-ап комичар.Испратена е на одмор малце, до на лето негде
Ти се молам,сите вулкани у исланд да се активираат да ги изгоре тоа лавата да даде господ.
Ни ја утнаа химната два пати. Тек сега ќе ги ебеме
ма да појма неам што е гонореја, затоа ми е и посмешно...Абе гонореја да фатат овие од ЕХФ!
Башка јас имам пискав глас, од толку урлање сама себе си ги оштетив тапаничињата.
брани Ристовски !!!! (а Дивиот на гол)Дури и Марјан Ников е добар денес!!!
ajjjj ko janica kostelic ovaj gi pomina levo desno i op gol
дабл-бабл учинок!Да беше Игорче сега ќе речеше "Сега треба да смениме тактика.Треба да почнеме со тактика Пикер-рол"
ДИВИОТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТ ИЗСКОРНИ ГИ СТАТИВИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Си бил во транс за МакедонијаДобро е што има само едно мое мислење од тој меч во темава хахаха
Во жарот на утакмицата сум пишал милион постови во кои од десет збора 9 ми се утнати со вишок или недостаток од букви
Ова ми е најсмешно ИЗСКОРНИ ГИ
А што ќе пишуваме во 3 саат ноќе а шекерчеТемата за Македонија - Германија, ЈСП и случките како деца е се за овде до сега читав солзи ми течеа од смеење
Машко сум бе шлакнат еден, што е ова шеќерче мекерчеА што ќе пишуваме во 3 саат ноќе а шекерче
Шо ме знаеш каков сумМашко сум бе шлакнат еден, што е ова шеќерче мекерче