ЕП во ракомет 2012 - група Б (Ниш)

Кој три репрезентации ќе одат во втората фаза?

• Вкупно гласачи
    193
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Снимки од двава наши натпревари досега да има во секоја младинска школа во државава.
И од двете можи да се видат еден куп работи како треба, и уште толку како не треба; крајно специфични дуели.

Кога веќе очигледно е дека не сме баш назад квалитативно, в петок само среќата да е на наша страна. Друго не барам, другото играчите ќе го сработат.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Знам дека е малце рано али ептен ме интересира, ако ја поминеме групава, т.е ко ќе ја поминеме оваа група, кога ќе ни биде првиот натпревар во следната ? :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Знам дека е малце рано али ептен ме интересира, ако ја поминеме групава, т.е ко ќе ја поминеме оваа група, кога ќе ни биде првиот натпревар во следната ? :)
Сакаш слободен ден да си земеш од работа?:D
21 Јануари..

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Значи мора да тепаме со Чешка, нерешено не идеме...
Епа тогаш Германија ако изгуби, а ние тепаме, ние носиме 3 бода понатаму, бидејќи Чешка и Германија кога би имале исти бодови, Чешка е подобар у меѓусебен...
Ако Германија победи или заврши нерешено, и ние тепаме, тогаш идеме со 1 бод понатаму. Ова е целата математика...
Швеѓаните утре мора да тепаат, ако сакаат да имаат шанси за полуфинале...

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Германците во секој случај ќе изгубат од Швеѓаните, Шведската одбрана нема да ги повтори истите грешки како нас,а Германците максимумот толку им е.Да си победиме и со 3 бода понатаму се е отворено.;)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Дефинитивно навивам за Шведска на наредниот натпревар. ЕХФ сигурно нема нив да ги соголи со судиски одлуки, така да мислам дека можат да ја прегазат Германија.
И со сите сили напред ние да ја тепаме Чешка.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ги гледав Швеѓаните со Чесите и можам да кажам дека играа одлично. Правеа одлични акции, подавања, асистенции, падна и неколку прекрасни гола. Се надевам дека ние, Швеѓаните и Чесите ќе одиме понатаму, затоа што тоа е фер и правдина, Германците со нивната игра не покажаа ништо и не треба да одат понатаму. И точка.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Дефинитивно навивам за Шведска на наредниот натпревар. ЕХФ сигурно нема нив да ги соголи со судиски одлуки, така да мислам дека можат да ја прегазат Германија.
И со сите сили напред ние да ја тепаме Чешка.
Уште мислиш дека Германците со помош на судии не тепаа??

M

MrzaRules

Гостин
а мене едно нешто сеуште не ми е јасно...зошто Филип Лазаров беше цело прво полувреме во игра без ама баш никаков придонес?секој напад го успоруваше,не шутна...не направи ама баш ништо корисно а сепак изигра цело полувреме....не ми е јасно....

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.119
Поени од реакции
25.181
Само со победа проролжуваме? Што ќе се случи ако изиграме нерешено, испаѓаме сигурно?

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
А кој е крив????80% се тие криви,другите 10% се наши и 10% немање среќа.Кај се видело у рок од десет минути на еден играч (јоноски) му дава жолт и два пати исклучување од 2 минути.У прва минута у 2 полувреме исклучување на темелков за обичен фаул????Ти се молам,сите вулкани у исланд да се активираат да ги изгоре тоа лавата да даде господ.
--- надополнето: 18 јануари 2012 во 19:20 ---
а мене едно нешто сеуште не ми е јасно...зошто Филип Лазаров беше цело прво полувреме во игра без ама баш никаков придонес?секој напад го успоруваше,не шутна...не направи ама баш ништо корисно а сепак изигра цело полувреме....не ми е јасно....
Зашто Кире сака така очигледно.(y)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Уште мислиш дека судеа регуларно против нас? Што мислиш ќе судат така кога ќе играат Германците против Шведска?

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Само со победа проролжуваме? Што ќе се случи ако изиграме нерешено, испаѓаме сигурно?
Како што прочитав некаде на нетов, доколку изгубат Германија од Шведска, а ние изиграме нерешено ние одиме понатаму бидејќи би имале подобра гол разлика (би останале на -1, а Германија моментално има -2 така да дури би им се и зголемил минусот) и би продолжиле со 2бода земени од Шведска и Чешка :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom