Македонија - Чешка - ОДИМЕ ВО БЕЛГРАД!

• Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.216
Поени од реакции
30.424
Доста ?

Well you heard him,затворај тема ајде,доста беше.

:icon_lol:
--- надополнето: 18 јануари 2012 во 20:29 ---

Ги отвараше до сега,победа немаме во ракометов. :icon_lol:
шо праиме сеа без негова среќна тастатура и без Игорче?
готови сме....

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Кој не отиде утре во црква да запали свеќа, еве на. Мењам име, презиме, држава и све. Ќе си ја исечам главата. Ќе виите.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сите што се малери по природа и се појдени во Ниш нека се вратат дома барем за утакмицава :/

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.216
Поени од реакции
30.424
Кој не отиде утре во црква да запали свеќа, еве на. Мењам име, презиме, држава и све. Ќе си ја исечам главата. Ќе виите.
хмм, така би била добар орнамент на некое копје на плоштад :D
средновековен црн хумор, no offense :D
барем ќе се радуваме кога германија ќе изгуби од шведска :D

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413

:place::place:

Како човек да не го фати језа од видеово! Заслужија да одат понатаму, мораат! Ајде момчиња златни, веруваме во вас, уште вие да верувате во себе и се ќе е во ред!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.984
Поени од реакции
74.046
Претерува комшијава, дај боже да го стават утре во игра, сигурно ќе пушти некој гол :P

Иначе Вардар имаше шанса да го донесе и Јан Филип кој има скор 10/10, па може да заклучите дека не станува збор за играч од којзнае каков квалитет. Во последен момент се одлучија за Јан Собол :)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.424
Поени од реакции
16.710

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Ova so sueverijava me potseka na Celtic pride. http://www.imdb.com/title/tt0115851/

Vo eden moment na natprevarot Keltite gubat epten i dvajcana najzagoreni navivaci na Boston pravat raznorazni sueverija za da im pobedi timot,na kraj go kidnapiraat najdobriot igrac na Dzezerite.Mozebi taka treba da storime i so najdobriot igrac na cesite.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Не се баш глупости и јас размислував за истото денеска.
ЕХФ реално е профитерска организација се ќе направат само да дојдат до поголем приход. На нив им осдговара и ние и Германците да одиме понатаму. Германците имаат многу спонзорства кои јан полнат касата на ЕХФ, а ние можеме да понудиме многу повеќе публика и сто пати поголем приход од нашите средби отколку од средбите на Чешка на пример.
Дај боже да имаме судиска помош утре :D
Искрено, колку и да звучи ова како будалаштина и јас сум на оваа мисла вчера и денес. Македонците донесоа огромен приход на луѓево во Ниш, а да не зборувам за тоа каква атмосфера направија. Некако не ми се вверува дека и самите Срби ќе не надминат во бодрењето. Па мајке му, нели заслуживме и ние малку судиска помош?

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
- Оставете го капитенот да не однесе до уште една победа и да не заборават кој е Кирил Лазаров. А за утре против Чешка, ветуваме 200% од нас, ветуваме срце на терен и заедно со многубројните навивачи и македонската спортска јавност да се радуваме на нашиот пласман во вториот круг од ЕП во Србија – дециден е македонскиот чувар на мрежата, Ристовски, во изјавата дадена за весникот Нова Македонија.
Утре типувам дека Кирца ќе има над 10 гола, а и ќе тепаме со над 3 разлика.

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
утре Киче нема право на грешка :) море утре тепаме па шо сака нека биде :)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Не знам што толку ви е фокусот во Кире... Што сакате човекот да дава по 12 гола на еден меч? Целиот притисок на секој меч е врз него, тој ја презема одговорноста и пред и за време и после меч... Каде беше Бранче Ангеловски што играше цело прво со Шведска во напад, да се покаже како бек? Мојсо како скриен позади Кире служеше за подавање на топки на дуелов со Германија... Филип имаше неколку чисти "мети" со Германија и се решаваше на додавање... Гледајте малце снимки и анализи дали Македонија има шутеви од бековска линија што не се од Кире... Сите го фалиме Стоилов да се прашаме кој ги прави асистенциите до Стоилов дали тоа 90% од ситуациите не беа Кире-Стоилов?? На утрешниот меч Мојсо мора да се подобри, тој е далеку под нивото што го игра во Металург... Каков бек беше Мојсо и тој самиот заборави..

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Не можам да направам многу од пред ТВ, ама да можев буквално се што имам би дал да победиме. Мораме, нема изговори! Ептен сакам да победиме и потполно верувам во репрезентативците. Само напред!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom