Има ли мажи кои не се палат на лезбејки?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Во принцип сите геј мажи се доста убави и тешко дека нема девојка која не воздивнува и не тагува што се геј јбга, тоа ти е некое не пишано правило..:(
Софистицирани, со стил и шарм, кога ќе го видиш изгледа како бајадера и тогаш позади него приметуваш дека доаѓа дечко му, уште поубав од овој претходниов. :place:

Со оглед на тоа што 97% од лезбејките се ГАДНИ У ПИЧКУ М***Р.....

Друго е лезбејки на филм, друго е во реален живот.

ugly-lesbians.jpg
such-a-cute-couple.jpg
tranny-couple_800799c.jpg

SelenaGomezJustinBieber4.jpg

Немам ништо против луѓе кои се хомо, ама мене како машко не ме возбудуваат лезбејки. Не ме возбудува мене непристапноста и таа одалеченост. Не знам, не наоѓам задоволство во две девојки што си играат меѓу себе, повеќе во една девојка што ме чека наоѓам. :)

Човече премногу си навлечен на руска литература - олади мало, те. згреј се мало Федоре, можеби и некој ден да најдеш некоја што те чека - А ти си жена која зна да чека, вољеног човјека. Хаах не се праи невин тука, мислам дека нема прав маж што не би се возбудил од таква глетка и не би улетал доколку е можно, се разбира кога би биле во прашање привлечни би-лезбејчиња, не некои ко овие горе, скраја и далеку пупупупу.

Зашто лезбејки кога неможам да ги имам, подобри се бисексуалките :D

Епа да, не се палам на лезбејки, на бисексуалки се палам :pos:

Зашто лезбејки кога неможам да ги имам, подобри се бисексуалките :D

Епа да, не се палам на лезбејки, на бисексуалки се палам :pos:
Srsly, иам другар со ник Криптер што има заедничка другарка со мене која, патем, е бисексуалка и неверојатно hot.

Инаку, не би знаела.

Има бе, еве јас.
Лезбејчињата у вистински живот не се воопшто како „они од филмовите“.

лезбејки ко од камено време - си ја најде и си ја понесе со себе :pos:
а црната не се ни обиде да се одбрани , спротивстави :pos:

Не да се палам, ГОРАМ :vozbud: иако знам дека се лезбејки и нема да имам фајде од нив ама ај тоа кажиму го на столе мој :D

Претходната недела бев сведок на две лезбејки на плажа, за цело време топлес и се љубеа на плажа као се нормално и вообичаено, а они целосно ја игнорираа околината околу нив, луѓето кои цело време зјапаа као невидени. Искрено, се утепав од зјапање и ја, ама у цицките на таа помалата која, претпоставувам во врската беше девојката, а другата т.е. машкото у врската, би била многу јак момак фраер, само и фали патлак у гаќи :icon_lol:. ОК, не ми смета тоа што они се милуваат, искрено, убави гради имаше девојчето, а посакував да им понудам да го искористат мојот к_р наместо вибратор у хотелска соба :vozbud:

Каква врска чинат две жени, а притоа да не е хомосексуална?
Врска од две истополови битија има ист назив. Ако прифаќаш лезбејки, зошто да не прифатиш и педери? И нив им е убаво како на жените, не?

Не можам јас да ги разберам некои мажи каква логика има тоа: Викаат педерството е болна работа, а истовремено се палат на лезбејки???
--- надополнето: 9 ноември 2013 во 03:18 ---
Инаку за мене болни работи се и лезбејството и педерството...
--- надополнето: 9 ноември 2013 во 03:19 ---
Инаку за мене болни работи се и лезбејството и педерството...

Јас не сум сретнала до сега некој дечко кој не сакал да гледа две лезбејки...Мислам да на сите им е тоа интересно..поим немам зашто :)

Радо би се придружил на две би женски во нивната игра. Лез да се нема да ми дадат да си играм со нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom