H
HITCH
Гостин
Ние сме победници! Не ми е гајле дали ќе одат понатаму или не, играа со срце, изгинаа на терен. Со целото свое битие играа за Македонија! Е, мене тоа ми е важно.
Игорче моментално на Сител 3 го коментира натпреварот меѓу Чешка и ШведскаМора да смениме нешто
-Види Фотос никако отварање на следна тема,победа немаме европсково,очигледно само за баскет ни носиш среќа.
-Игорче нека коментира,нека се јави некој во сител нека каже ако не е многу упатен нека вреска нека прави нешто.
-Јадете сите гомна за Кире за кармата да напизди и да ни се удри од глава јадењето гомна,10 гола да збрца со чесите.
-Кој може во црква во џамија нека тркне денес утре,нека остави едно масло.
-А ако ова не успее тука се дијазепамите,два ќе лапнам ко бомбончиња ако не одиме понатака.
Токму заради тоа, и Кирца не треба да игра вака. Зошто он е ГОЛЕМ, обожуван од целиот народ. Мора да прифати сега дека претерал.Зар го заслужува овој однос ? И тоа по еден ваков пораз каде он дефакто не беше главна причина што загубија, секој кој и површно се разбира во ракомет ова би требало да го знае.
Вие го правите саботер, прашањето е, имате ли храброст ова во фаца да му го кажете кога ќе се врати ? Таква можност ќе имате, иако тоа едноставно не го заслужува, еден од малкуте спортски херои кои ги имала оваа земја во нејзината спортска историја.
!
... да знае дека НЕ СЕ ШУТИРА од неизградена позиција кога имаш уште време за цел напад...секој кој и површно се разбира во ракомет ова би требало да
А сега под каков притисок ќе бидат со Чешка најстрашно ќе биде за тие 5000 кои отидоа таму а да не им подариш една победа...а поквалитетни сме и од сите 3.Јбг кога се е на твоја страна не победуваш, како ли ќе победиме друг пат.Момциве во карантин со еден добар психолог сега.
Ако е до мене друже, ете прв се согласувам за да не отворам тема за со Чешка, само да е до тоа .. и да го мавниме малерот од нас.Мора да смениме нешто
-Види Фотос никако отварање на следна тема,победа немаме европсково,очигледно само за баскет ни носиш среќа.
-Игорче нека коментира,нека се јави некој во сител нека каже ако не е многу упатен нека вреска нека прави нешто.
-Јадете сите гомна за Кире за кармата да се напизди и да ни се удри од глава јадењето гомна,10 гола да збрца со чесите.
-Кој може во црква во џамија нека тркне денес утре,нека остави едно масло.
-А ако ова не успее тука се дијазепамите,два ќе лапнам ко бомбончиња ако не одиме понатака.
Стварно лесна мамата, Полска, Данска и Србија... кој од кој полесенќе дојди и нашата среќа..вкрстуваме со многу послаба група
Имам пишано на претходна страна.edno prasanje :
ako svedska ja tepa 4eska,,,nie ja tepame 4eska a svedska ja tepa germanija koj 4e odat ponatamu 4eska ili germanija????
А, јас пак се чудам од каде толкава дрскост ем да седиме дома ем да плукаме по оние кои душата ја остави ја на теренот за Македонија, тоа се истите оние, од пред 2 дена, кои играа 26 - 26 со Шведска. Сега може сите да се правиме стручњаци, а пола дечките не можеме да погодиме на која позиција играат.Кога ги дае двата гола манасков тогаш арно.. го промаши и толку.. таа е шо да праиме..и како може кире во лига на шампиони го полни хајнветер..сеа гол не може да му даде