Македонија – Германија [17.01.2012, 18:15]

Статус
Затворена за нови мислења.

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
кој заборави да напише статус за ракометарите - ќе му ставиме минус ..

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Судиите не уништија, факт! Не зае*аа во најмалку 10 ситуации. Изиграа сите супер, Кире легенда!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.736
Поени од реакции
43.857
Срамота е да го пцуете капитенот!

Ја заеба со избрзаните удари, не викам не... Ама секој наш гол беше од него... Асистенции имаше милион, играта нон-стоп преку него.. Ете малце проработи неговото его, сакаше да даде гол, да испадне херој на некој начин... Па ја заеба, иначе секој наш гол беше преку Кире Лазаров и засрамете се што пцуете по него..

Наредниот меч, ако го реши тој, сите ќе му го излижете газот 2 пати..

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
И ме нервираат муабетите: кога ги видов како се радуваат, како да ја тепале Франција мило ми беше. И што има врска дали повеќе или помалце се радувале? Битно они се радуваат, а ние сме со прстот во уста. Ич не ми е гајле како се радувале.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Офтопик
Почиња војна Сител вс Канал 5 кај и да е.
Нема да има војна...Канал 5 е на Борист Стојменов(Вмро-Македонска која се наоѓа во коалицијата на Вмро-Дпмне)..нема да дозволат надлежните органи:D

Член од
15 јуни 2011
Мислења
17
Поени од реакции
22
Гледам сите ги земате во предвид само грешките на Лазаров. А асистенциите кон Стоилов? Без Лазаров не не` бива! Само неговото присуство е значајно!
Настрана тоа, сите топки што ги одбрани Диви не беа коректно пречекани, туку напротив подарени на германците.
Имавме грешки, ама сепак игравме до крај. Ајде сега со Чешка имаме уште една шанса, да ја искористиме!
П.С. Победата има безброј татковци, поразот е сираче!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Судиите не уништија, факт! Не зае*аа во најмалку 10 ситуации. Изиграа сите супер, Кире легенда!
Се надевам не си сериозен?

Најголемиот бот само може да рече дека судиите не зафркнаа.Уште неможам да верувам дека со ваква игра зедовме само 1 бод.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Сепак мислам дека Види Фотос е крив!!!:sneaky:
Така е кога бришете тема на член што поштено ја отвори за да отвори Види Фотос...Ја сум за бан од 3 месеци на ВФ заради него Македонија тагува сега :sneaky::ROFLMAO:

M

Mario Gómez

Гостин
Прво публиката сељачана страшна шо фрлаа по паркетот, одма да се види шо народ сме. Излегоа на два три портали дека се сменале судиите и сите и тие што не разбираат судиски одлуки, судиите така онака. Кога беше најважно судиите у наша корист судеа.

Второ и да победевме немаше којзнае колку да се радвам пошо ја гледам моќта на репрезентацијата и дека се постигнуваат на сила, со голем мотив. Талент нула. Капа му спуштам на Стоилов и на Диви. Миркулоски и Мојсовски се едно димензионални игграчи, на двата натпревара ги прочитаа. Лазаров капитенски превзема одговорност, понекогаш и непотребно, ама мора да се признае и дека нивниот голман беше добар.

Страшно се осеќа дека немаме тренер. Прави многу глупи одлуки. Бековите наши неможат од 9 метри да шутираат, дури ни Лазаров не може. :facepalm: Кауфман и Гландорф, сосема просечни играчи се покажаа подобро од нашите бекови. Клајн и Хенс не играа. Дај ние да изиграме утакмица без Мојсо и Миркулоски.:facepalm: На едната страна на крајот ние го имавме Манасков, на другата страна Генцшајмер и така изгубивме. Неорганизираност и искуство што може да ти го даде македонското првенство.

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
ах Македонче Македонче сам си патиш од глаата :/ ...толку судиски грешки, толку глупости на Кирета наш голем маж :/ ..да направам едно ривју Диви ЦАР СО ПРЕСТОЛ,Дедо Стеве и не се виде, Манасков дечкото е ѕвер и треба да му простиме за контрата сепак е млад и неискусен ама сакаше да направи се со најдобра намера,Кире може комотно да си оди во неговото Св.Николе и да гледа од таму оти на тајмаутот вика полека без брзање и по два паса фаќа шутира од 10 метри. Па да ти ебам клошарот вразуми се малце. Темелков уште една партија изиграна за репрезентација не за него како поединец, Бране добар :) , Јоновски неправедно беше исклучен при второто исклучување шо придонесе да не игра 2/3 од утакмицата,Велко Марковски не ни го видов,Борко играше фана шо моеше да се фане и го заменија :) , Филип не требаше да игра на лев бек, требаше да игра од почеток таму Жути а на среден Мојсо. Мојсо и Жути изиграа колку што можеа иако Мојсо цело време го чекаа на финта а требаше да шутира од прва :) при прв чекор :) , Столе е откритие на Европскоово

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Така е кога бришете тема на член што поштено ја отвори за да отвори Види Фотос...Ја сум за бан од 3 месеци на ВФ заради него Македонија тагува сега :sneaky::ROFLMAO:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.935
Поени од реакции
16.227
После Киро, јас ја превземам одговорноста... :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom