Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Не ме интересира насловот на песнта ме интересира КАДЕ ја имаше песнава.Пред некоја беше многу популарна,ама да ме убиеш не ми текнува.Ај хелп :D
Мојава некој,другарчиња :( :(

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Како мислиш, “каде ја има“? Во кој филм или...?
Епа тоа е проблем,филм ли беше,клипче ли беше по телефоние,не сум баш најсигурен,ама сенекако ме влече кон некој филм.
--- надополнето: 11 јануари 2012 во 00:13 ---
Само незнам дали е целата песна,за првиот дел кај што вика ,,I wasn't afraid....“Сум сигурен дека го има

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Епа тоа е проблем,филм ли беше,клипче ли беше по телефоние,не сум баш најсигурен,ама сенекако ме влече кон некој филм.
Ја има на многу филмови, реклами, клипчиња.....

Член од
6 декември 2010
Мислења
238
Поени од реакции
158
--- надополнето: 11 јануари 2012 во 00:13 ---
Само незнам дали е целата песна,за првиот дел кај што вика ,,I wasn't afraid....“Сум сигурен дека го има
Има на Википедија за песнава и за тоа каде се е користена, види таму.

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Песната е бавна, почнува со клавир и со зборовите When i was a......Така беше мислам.Anyone?

Член од
25 ноември 2010
Мислења
156
Поени од реакции
149
Песната ја свиреа индијците или што и да беа на плоштад, што свиреа некоја нејтив американ / макчу пикчу музика. Во текстот се спомнуваше нешто као "que te passa corason"... кој ја знае има пиво од мене, договор по порака:D

Kajgana Shop

На врв Bottom