- Член од
- 5 ноември 2010
- Мислења
- 4.841
- Поени од реакции
- 3.873
Мојава некој,другарчињаНе ме интересира насловот на песнта ме интересира КАДЕ ја имаше песнава.Пред некоја беше многу популарна,ама да ме убиеш не ми текнува.Ај хелп
Мојава некој,другарчињаНе ме интересира насловот на песнта ме интересира КАДЕ ја имаше песнава.Пред некоја беше многу популарна,ама да ме убиеш не ми текнува.Ај хелп
Како мислиш, “каде ја има“? Во кој филм или...?Мојава некој,другарчиња
Епа тоа е проблем,филм ли беше,клипче ли беше по телефоние,не сум баш најсигурен,ама сенекако ме влече кон некој филм.Како мислиш, “каде ја има“? Во кој филм или...?
Ја има на многу филмови, реклами, клипчиња.....Епа тоа е проблем,филм ли беше,клипче ли беше по телефоние,не сум баш најсигурен,ама сенекако ме влече кон некој филм.
Има на Википедија за песнава и за тоа каде се е користена, види таму.Епа тоа е проблем,филм ли беше,клипче ли беше по телефоние,не сум баш најсигурен,ама сенекако ме влече кон некој филм.
--- надополнето: 11 јануари 2012 во 00:13 ---
Само незнам дали е целата песна,за првиот дел кај што вика ,,I wasn't afraid....“Сум сигурен дека го има
и мене ми остави голем впечаток песната, се затрескав.
фала друже ја барам цел дени мене ми остави голем впечаток песната, се затрескав.
Некој?Знае некој како е името на траката што оди на рекламата на ТЦ Соравија на Антена 5?
Фала однапред.
Kaжи уште нешто, овака ни Шерлок Холмс не може да ти помогнеПесната е бавна, почнува со клавир и со зборовите When i was a......Така беше мислам.Anyone?
Ima tri cetiri pesni so ova jump jump na Robbie.Пак јас.Од Роби Вилијамс беше нешто со jump, jump...