Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Не ме интересира насловот на песнта ме интересира КАДЕ ја имаше песнава.Пред некоја беше многу популарна,ама да ме убиеш не ми текнува.Ај хелп :D
Мојава некој,другарчиња :( :(

Како мислиш, “каде ја има“? Во кој филм или...?
Епа тоа е проблем,филм ли беше,клипче ли беше по телефоние,не сум баш најсигурен,ама сенекако ме влече кон некој филм.
--- надополнето: 11 јануари 2012 во 00:13 ---
Само незнам дали е целата песна,за првиот дел кај што вика ,,I wasn't afraid....“Сум сигурен дека го има

Епа тоа е проблем,филм ли беше,клипче ли беше по телефоние,не сум баш најсигурен,ама сенекако ме влече кон некој филм.

Ја има на многу филмови, реклами, клипчиња.....

--- надополнето: 11 јануари 2012 во 00:13 ---
Само незнам дали е целата песна,за првиот дел кај што вика ,,I wasn't afraid....“Сум сигурен дека го има
Има на Википедија за песнава и за тоа каде се е користена, види таму.

Песната е бавна, почнува со клавир и со зборовите When i was a......Така беше мислам.Anyone?

Песната ја свиреа индијците или што и да беа на плоштад, што свиреа некоја нејтив американ / макчу пикчу музика. Во текстот се спомнуваше нешто као "que te passa corason"... кој ја знае има пиво од мене, договор по порака:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom