Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
песнава на радио неколкупати ја имам слушнато ... едно делче вака има

маријана и росана, игор џамбо и ...

инаку песнава е демек за македонскиве артисти!

Знае ли некој која е песнава - лириката е нешто "Try to catch you out of my mind". Најверојатно има грешка во тектот пошто на гугл ништо не се појавува :(

1. Насловот на песнава кој е?
2. Имаше сличен ваков ремикс со девојка пееше нешо мај џримс трннн ... ?
*Ако ја пронајде некој има:
На секој пост од мене лајк;
Адреса, кај сака да му дадам 1 000 денари;
Бакса пиво Туборг и гратис бакса вива тетрапак вино;
Сериозен сум и ве молам за помош, 3 години ја барам песнава, коа бев на одмор во Турција ја слушнав и од тогаш се мачам.
:(

ХЕЛП!

1. Насловот на песнава кој е?
2. Имаше сличен ваков ремикс со девојка пееше нешо мај џримс трннн ... ?
*Ако ја пронајде некој има:
На секој пост од мене лајк;
Адреса, кај сака да му дадам 1 000 денари;
Бакса пиво Туборг и гратис бакса вива тетрапак вино;
Сериозен сум и ве молам за помош, 3 години ја барам песнава, коа бев на одмор во Турција ја слушнав и од тогаш се мачам.
:(

ХЕЛП!
Ех пријателе ме намучи поштено, другпат немој вака. :D
Само за твои очи (и уши се разбира) еве ти ја песничката. :vozbud:

Ех пријателе ме намучи поштено, другпат немој вака. :D
Само за твои очи (и уши се разбира) еве ти ја песничката. :vozbud:
евејааааааааааааааааааа... давај адреса, додека почнујем да мавам лајкови!!!
:drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk::drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk: :drk: :drk::drk::drk:

песнава на радио неколкупати ја имам слушнато ... едно делче вака има

маријана и росана, игор џамбо и ...

инаку песнава е демек за македонскиве артисти!

аман бе не слушате радио :o ?

Спотот е со еден висок човек со бушава коса, пробаваат да снимат спот па го тргаат и доаѓа еден друг наместо него да пее. Има и неколку девојки во позадина.

Ако знае некој наслов од една песна на Грамофонџие, се врти на Антена5 еве веќе недела-две ..
оди нешто као.. "I'm from Bosnia take me to America.." , "One daaaay when you..." ..благодарам :свиркам:

Ако знае некој наслов од една песна на Грамофонџие, се врти на Антена5 еве веќе недела-две ..
оди нешто као.. "I'm from Bosnia take me to America.." , "One daaaay when you..." ..благодарам :свиркам:

Оваа?

Не ме интересира насловот на песнта ме интересира КАДЕ ја имаше песнава.Пред некоја беше многу популарна,ама да ме убиеш не ми текнува.Ај хелп :D

Барам детска песна во која се пее за Зајко кога купил машина за правење сокчиња:)
имаше и дел од песната :
везден зајко јадел зелка и морковчиња
сега зајко среќен пие само сокчиња
Ако некој може да ми каже дали ја има на „youtube“ Или пак ако ја има некој да ми ја прати
Однапред ви благодарам (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom