Се разочарав во една прилика кога вложив голем труд за една девојка(пријателка), и посветив големо внимание, се ризикував себеси (физички) со цел да ја заштитам нејзината репутација од група Срби, излегував со неа ја гледав како божица. Играв стабилна игра со отворени карти, не избрзував полека но сигурно беше мојот однос спрема неа. Уживав во нејзиното присуство, се трудев да го искористам цел мој шарм и на заем би зел кога би можел, само да таа ја абсорбира таа позитивна енергија се осека срекна и почитувана. На секој нејзин проблем бев спремен да најдам решение би наштетил некому за да го решиме нејзиниот случај од проблеми. Прв пат во мојот живот бев папучар. Го изгубив рејтингот што години сум го стекнувал кај другарите, и кај некои познаници и непознати го нарушив мојот углед , за да ја заштитам да не ја повредат и не зборуваат и ''измислуваат'' приказни со кои го угрдуваат имиџот на истата.
Целта беше да девојката го смени нијзиниот карактер беше добар но наивен и многу глупав, што често одредена група на луге го користеа. Иделна беше за мене за општеството не. Ја прифатив со цело нејзино минато ја тешев, и укажав заштита само ако и таа тоа го прифака ама под одреден услов да сака и таа да се корегира и да не го повторува истото- постанавме блиски.
За среќа не помина долг период кога научив дека старата песна си ја тера, секс со двајца албанци и клип на телефон како доказ за тоа. Секоја чест. Во тој миг немав коментар, сакав само да ја најдам да ја избоксовам па макар и затвор ми лежел за таа постапка. Не ја најдов не ми креваше на телефон. После 2 дена ми се јавува плаче и се извинува.
Се испразнав без боксови со говор тежок и навредлив, како карпа од срце да ми падна после разговорот (мада според мене физички е подобро, така би преферирал
). Од тој ден кога и да ја сретнам не сум направил ни здраво а немам ни намера. Се разочарав за моето изгубено време и труд и како се што можела да има го фрли во неповрат. Ме разочара таа ороспоѓица и за крај и песна и посветив
, и кога и да ја слушнам ме подсеќа на неа племето нејзино.
Едно заклучив- Волкот крзното го менува но не и умот. Некои луге едноставно се непоправливи