NBA Сезона 2011/2012

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.080
Поени од реакции
74.825
Одам да спијам со +13 на контото на Клиперс, се надевам кога ќе станам уште ќе бидеме во плус :D

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.538
Поени од реакции
35.315
Ги досуди поените судијава?
Не видов најдобро, пошто ми сецка стримот од adthe.net, али ми се виде како добро бананче :)
Не ги досуди, ама убаво се виде на репетиција дека идеше надоле топката.

Добро изгледаат Клиперси, кога ќе се уиграат и ако поработат на одбраната ќе бидат опасен тим за било кого во лигата.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.902
Поени од реакции
116.259
Полека бре има и второ полувреме. :)
Судиите не знам како не досудија фаул у напад врз Мет Барнс од страна на Грифин, кај видоа фаул од Барнс они си знаат. Како и да е, лошо изигра Лејкерс во првото полувреме, Коби е летаргичен некако, а баш би требало да форсира повеќе против Клиперс зашто го чува Батлер и е 200 пати побрз од него, а кога го чуваат Билапс и Ренди Фој има предност во висина. Ај у второ боље, нема друго. :)

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.538
Поени од реакции
35.315
Техничка му досудија на Барнс, а ако мислиш на тоа потоа... ги движеше ногите Барнс.

Проблем е играта во одбрана, премногу скокови направија Клиперси, посебно офанзивни.
Лејкерси во напад треба повеќе да го форсираат Бајнам, посебно кога го чува тој 6.8 типот, замената на ДеАндре. Се гледа колку фали солиден плеј, да дистрибуира топки како што треба до Бајнам... повеќето поени му се од асистенции од Коби.

Исто Бајнам има ушто многу да работи на додавањето, и се гледа дека ова е прва сезона во која има притисок врз него да биде најмалку втора опција во нападот.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
добро овај артест има ли две чисти у таа тиква, како крена ќе му крши раката на грифин

Член од
23 август 2010
Мислења
39.902
Поени од реакции
116.259
Вечерва играат Лос Анџелес Лејкерс- Лос Анџелес Насилници. Матер да им ебам, не сум знаел дека се вакви клошари овие од Клиперс бе, на секој минута фајт праат, а и она говедоно Грифин, не сум знаел дека е таков покварењак ццц.
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 06:28 ---
добро овај артест има ли две чисти у таа тиква, како крена ќе му крши раката на грифин
Артест нема, не знам дали сега дознаваш. А Грифин има ли две чисти кажи ми? У прво полувреме виде како го одгурна плеот на Лејкерс, оној кец што носи, Морис мислам беше? И плус сеа пак од кога е свирнато нешто го удри Артест, овој затоа му ја повлече раката, плус и зашто нема мозок.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Ај не драпај сеа, баш секогаш ко ќе играт со Лејкерси Артест или Одом прат некоја глупост

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Вечерва играат Лос Анџелес Лејкерс- Лос Анџелес Насилници. Матер да им ебам, не сум знаел дека се вакви клошари овие од Клиперс бе, на секој минута фајт праат, а и она говедоно Грифин, не сум знаел дека е таков покварењак ццц.
ти да не си ги помешал кои се Лејкерс кои се Клиперс?
ја како шо гледам Лејкерс се тепачите цела утакмица и не е ништо чудно, секад кога губат мават по кој стигнат

Член од
23 август 2010
Мислења
39.902
Поени од реакции
116.259
ти да не си ги помешал кои се Лејкерс кои се Клиперс?
ја како шо гледам Лејкерс се тепачите цела утакмица и не е ништо чудно, секад кога губат мават по кој стигнат
Ај ме мрзи сега да ти ги објаснувам сите ситуации, не вреди да се расправам со тебе ти се гледа по зборувањето дека од дното на душата ги мразиш Лејкерс.
Бај д веј самбади ис он фајр. Коби искина во 3/4, 32 поени има сега за сега, реално е и оваа утакмица да надмине 40ка.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.538
Поени од реакции
35.315
Ајдете де, сте слушнале за хастл плеј? Се е ОК... :)

Него... КОБИ! Каков ѕвер! Ќе биде интересна последна четвртина.

Инаку, прв пат го гледам рукиво Морис со асална минутажа... сосема пристојно игра, без глупи грешки. Зарем требаше да чека досега Браун за да го игра?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.902
Поени од реакции
116.259
Ај не драпај сеа, баш секогаш ко ќе играт со Лејкерси Артест или Одом прат некоја глупост
Абе Артест не е здрав сфатете го тоа. :)
Тој и против Аба Струмица да игра ќе се степа со некој.

Kajgana Shop

На врв Bottom