- Член од
- 1 март 2009
- Мислења
- 8.636
- Поени од реакции
- 10.380
Добро полувреме, 15 за Пол, дабл дабл за Грифин, Коби добро чуван
Не ги досуди, ама убаво се виде на репетиција дека идеше надоле топката.Ги досуди поените судијава?
Не видов најдобро, пошто ми сецка стримот од adthe.net, али ми се виде како добро бананче![]()
Артест нема, не знам дали сега дознаваш. А Грифин има ли две чисти кажи ми? У прво полувреме виде како го одгурна плеот на Лејкерс, оној кец што носи, Морис мислам беше? И плус сеа пак од кога е свирнато нешто го удри Артест, овој затоа му ја повлече раката, плус и зашто нема мозок.добро овај артест има ли две чисти у таа тиква, како крена ќе му крши раката на грифин
ти да не си ги помешал кои се Лејкерс кои се Клиперс?Вечерва играат Лос Анџелес Лејкерс- Лос Анџелес Насилници. Матер да им ебам, не сум знаел дека се вакви клошари овие од Клиперс бе, на секој минута фајт праат, а и она говедоно Грифин, не сум знаел дека е таков покварењак ццц.
Ај ме мрзи сега да ти ги објаснувам сите ситуации, не вреди да се расправам со тебе ти се гледа по зборувањето дека од дното на душата ги мразиш Лејкерс.ти да не си ги помешал кои се Лејкерс кои се Клиперс?
ја како шо гледам Лејкерс се тепачите цела утакмица и не е ништо чудно, секад кога губат мават по кој стигнат
Абе Артест не е здрав сфатете го тоа.Ај не драпај сеа, баш секогаш ко ќе играт со Лејкерси Артест или Одом прат некоја глупост