Derby della Madonnina: Милан - Интер 15.01.2012

Кој ќе победи на Derby della Madonnina

• Вкупно гласачи
    153
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Што сте ја запоставиле темава бе? Ова е едно од најголемите дербиња во светот а вие сте испишале само 5 страни ко да се работи за Палермо-Катанија. Па и за тоа да имаше тема повеќе ќе се испишеше, барем што се однесува до мене ќе ги исплукав Палермо до максимум. Дај разгорете малце страсти. Дискусија, препукување, провоцирање и се што иде со тоа:)

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Нема шо да се коментире тука и да се дискутира се знаа победнико предвреме Интер :D .

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.407
Поени од реакции
85.359
Се некако мислам дека Интер ќе победи.Незнам зошто ама се некако така ми иде.
Или Интер ќе победи или 1:1 точен резултат :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Што сте ја запоставиле темава бе? Ова е едно од најголемите дербиња во светот а вие сте испишале само 5 страни ко да се работи за Палермо-Катанија. Па и за тоа да имаше тема повеќе ќе се испишеше, барем што се однесува до мене ќе ги исплукав Палермо до максимум. Дај разгорете малце страсти. Дискусија, препукување, провоцирање и се што иде со тоа:)
кога веќе спомна провоцирање да почниме...
:D

Иначе сеуште мислам дека Милан ќе победи..проклет да сум !

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Во последно време не уморија со Гоблинот Тевез, де во Милан ќе идел, де во Интер.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Го чекаме сеа Кировски да возврати :pos:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Во последно време не уморија со Гоблинот Тевез, де во Милан ќе идел, де во Интер.
Абе каков сака нека биде ко играч ама грд е ко гроб. Можеби е подобро што не доаѓа во Серија А. Ќе им падне просек на лепота:pos:.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.888
Само нека отвори уста, одма ќе му кажам на Спасов . :D
Спасов може да добие бан па да си мисле друго име за јузер и да почне латиница да пишува да не го познаат, јас чекам 22:35 па да се распукам со слики, песни, видеа и слични провокации :P :icon_lol:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ништо..од време навреме ми недостасуваат дербите против Јувентус да дојди онај балистот(сингл типувачот) да не распука со слики и видеа..и да објаснуваат за Калчополи како тоа не се виновни...вака со овие миланезите освен за натпреварот можиме и да си дискутираме за берзата во Милано и за акциите и нивното паѓање/кревање...:D

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Спасов може да добие бан па да си мисле друго име за јузер и да почне латиница да пишува да не го познаат, јас чекам 22:35 па да се распукам со слики, песни, видеа и слични провокации :P :icon_lol:
Видеа од головите што ќе ги примите?
Слики од прославата на победата на Интер?
Провокации дека ќе дадеме гол од офсајд?

во твој стил Кировски

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.888
Видеа од головите што ќе ги примите?
Слики од прославата на победата на Интер?
Провокации дека ќе дадеме гол од офсајд?
во твој стил Кировски
Толку ли си сигурен во победата? Па дај прати некоја слика ако имаш тогаш однапред да ја ставам. :icon_lol:

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281

--- надополнето: 15 јануари 2012 во 14:52 ---
Ајде да ве исплескаме вечер и то е то :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom