Јас имам исто нешто подалечен братучед или кој знае што ми паѓа, и типов се затреска со една скопјанка, ама втори или трети братучеди се, али пази, кај типов фамилијава е од село, и правеа триста сторенија магии попови оџи викаја да ги оттргнат, не ги оставаја да се глеат дури и и контакт расипаа фамилииве само за да не се глеат. И типов ни едно ни две , бега од дома директно скопје, наоѓа работа крш станче и цурава нормално им кажувфа на домашниве оти не е веќе затуцана во него нов си имала. И се глеат исто така месец, два кој знае колку време , типов успешно си работи како механичар, и еднаш иди татко и од цурата баш во тој сервис, и се распрашува шо како овде , типов крие 2 дена сум дојден, газдата вика 1 година работи кај мене, типов вика, онака ради студии, газдата ама и женска има една многу јака, и се разоткрија...па ги оставија некако.
Е сеа од триста гинеколози добијаа потврда оти НЕ можат дете да имаат ќе излези некое скроз закоравено, па сеа во план се да посвојат некое..пошто веќе живеат заедно.
Ебем ти тоа затуцан народ