Дали може љубов помеѓу братучеди?

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.753
Поени од реакции
5.011
Дарвин е херојот , си ја опна првата братучедка и си се земаа. Брао Дарвине :pos:

V

Vollstandig

Гостин
Јас имам исто нешто подалечен братучед или кој знае што ми паѓа, и типов се затреска со една скопјанка, ама втори или трети братучеди се, али пази, кај типов фамилијава е од село, и правеа триста сторенија магии попови оџи викаја да ги оттргнат, не ги оставаја да се глеат дури и и контакт расипаа фамилииве само за да не се глеат. И типов ни едно ни две , бега од дома директно скопје, наоѓа работа крш станче и цурава нормално им кажувфа на домашниве оти не е веќе затуцана во него нов си имала. И се глеат исто така месец, два кој знае колку време , типов успешно си работи како механичар, и еднаш иди татко и од цурата баш во тој сервис, и се распрашува шо како овде , типов крие 2 дена сум дојден, газдата вика 1 година работи кај мене, типов вика, онака ради студии, газдата ама и женска има една многу јака, и се разоткрија...па ги оставија некако.
Е сеа од триста гинеколози добијаа потврда оти НЕ можат дете да имаат ќе излези некое скроз закоравено, па сеа во план се да посвојат некое..пошто веќе живеат заедно.
Ебем ти тоа затуцан народ :)

Член од
16 декември 2011
Мислења
79
Поени од реакции
54
Искрено најсилното мислењето во животов до сега без навреда е дека си простак. Јас рисјанин сум како шо би рекол некој ропак идентичен на тебе, но и да не бев, ни на крај памет не би ми паднало да речеме од 1 милијарда жени на светов а многу повеќе се, да се заљубам во братучедами. После,да речеме 7 илјади години размножување, далеку сум од инцес. Ако тогаш немало друг избор за размножување и морало да си ги ебат роднините - апсолутно ги разбирам... Денес имаш најмалку милијарда други. Ако од истава бројка одбереш баш роднина сметам дека ти треба помош. Фала му на Творецот, имаме такви установи кои ќе ти ја пружат истата.

Измена .... Го цитирав Абадон... Мене ме мрзеше да преправам... Ве молам вратете страна наназад и прочитајте го мислењето на Абадон... Просветлете ме ако сум заостанат.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Братучеди....широк поим е тоа.....блиски братучеди.....неееееееееееееееее....а некои подалечни.......можеби.....
свое не чепкам

Член од
20 декември 2011
Мислења
6
Поени од реакции
4
Јас сум со мој трет братучед веќе 9 години... тоа е тоа не знаевме дека сме роднини на почеток и после ни беше тешко да се разделиме... не гледам ништо лошо, а за прв и втор дефинитивно не е во ред ама никогаш не се знае

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.482
Поени од реакции
10.219
Малку фалеше со 3та братучетка.Сепак на време дознав дека ми е всушност братучетка. :)

Член од
9 јануари 2012
Мислења
53
Поени од реакции
21
темава е добра ама зависи како ке ја сватите мислам. Посто мене ова да бидам искрена ми се има слуцено и усте трае лјубов помегу мојот 3 или 4 братуцед П.С зенско сум
od tolku li na svetov... mozam da razberam, druga nacija, druga vera, cak i druga rasa... ama bratucetka... probaj da razberes, i tivko izlezi od taa vrska

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.835
Поени од реакции
20.289
Ситуацијава врвка, братучеди... имаше една случка моја прва братучетка од Австрија дојдена на летен одмор тука во хоум ленд и си фаќа дечко од Германија.. и после две недели разбираат дека сме биле со типот 3-ти братучеди, аууу коа се дигна ука бука, хаос па како, па зошто не сме се распрашувале од која фамилија бил, или тој зошто не прашал чии сме биле едвај ја извлековме работава на површина, и ден денес, двајцата се мажени/женети со други си немаат прозборено, ваљда доста страст имаат вложена во врската... јбга се дешава, ал да сум знаела дека ми е апла братучед нема да бидам со него језа некако не ми е ок, арно ама секогаш сум се држела до правилот никогаш не вели никогаш, незнаеш кај ќе ти капнат очите :)

Член од
18 јули 2011
Мислења
58
Поени од реакции
20
љубов помеѓу први братучеди не може, помеѓу 2-ри и понатака може како што напиша beautifull liar

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Да бе, втори, зш да не. Вашите деца да се којат со децата на вашите први братучеди, онака ко ќе се соберите фамилијарно на некоја слава, празник, или било што. Или пак, ко ќе остарите, внуците ваши да се млатат в спална пошо е ОК втори и трети братучеди.

Шо напрај бе капиталистички феудализам, даби се испустел....

Kajgana Shop

На врв Bottom