Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ти го читав мислењето за возењето во Скопје, и затоа, одбери кафич и време (оптимално од 5 до 8 попладне, нешто ко афтер-ворк парти) па да напраиме мини собиранка, за членови кои се сеќаваат на темата „Кајгана е само моја“ :)
И јас идам :) Струмикс и така ми должи две кафиња :)))

Д

Данлош Чехонте

Гостин
Ти се пријави за во кафана али срце лавовско не издржа да се појавиш. Секако, дојди ако сакаш :D
Не дојдов оти видов какви дркоњи и дркоши се најавија, мене понижење ми е да пијам кафе со фаци шо не виделе женско :D ама ај ти опасна фустан под коленици, нишо не ти можеа, ахахахахаха бтв идам секако, само коа, каде?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Не дојдов оти видов какви дркоњи и дркоши се најавија, мене понижење ми е да пијам кафе со фаци шо не виделе женско :D ама ај ти опасна фустан под коленици, нишо не ти можеа, ахахахахаха бтв идам секако, само коа, каде?
Неможе секој виртуелно да брка девојки, не за друго возрасни се. Тоа е за деца кој уште пишуваат со 4че и така натаму. Не се секирај покана ќе ти пратиме и свирачи ако треба :D

Д

Данлош Чехонте

Гостин
Неможе секој виртуелно да брка девојки, не за друго возрасни се. Тоа е за деца кој уште пишуваат со 4че и така натаму. Не се секирај покана ќе ти пратиме и свирачи ако треба :D
ахахахах, пак со тое 4че, е да во право си дека се возрасни, кајгана не бара лична карта :D

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Таман утре идам Скопје на 2-3 дена, па добро ќе ми дојди еден кафе/пиво муабет, со некој/некоја скопски/скопска шмизол/шмизла ... по можност добро би било да има Охридска жичка, па макар и траги во генот од 10то-то колено, за да се разбираме во муабетот :pos:
Фала ви однапред и одназад за гостопримството! :cuc:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.947
Поени од реакции
12.550
Таман утре идам Скопје на 2-3 дена, па добро ќе ми дојди еден кафе/пиво муабет, со некој/некоја скопски/скопска шмизол/шмизла ... по можност добро би било да има Охридска жичка, па макар и траги во генот од 10то-то колено, за да се разбираме во муабетот :pos:
Фала ви однапред и одназад за гостопримството! :cuc:
Јас имам охридска жица прво колено...ама ја негирам(n)

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.917
И јас сакам да се запознам со некој членови на убавиот форум на Кајгана.
Да живее Република Македонија.

Zaptija Stojkov

Комунист
Член од
23 февруари 2010
Мислења
3.178
Поени од реакции
2.854
И јас исто сакам да се запознаам со Со Harlots of 42nd Street, Агим Берберон и ДЕМОНСФАЛЛ

Kajgana Shop

На врв Bottom