Фан клуб: Работнички

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Немања е одличен играч, има играно малку во НЛБ Лигата, за Крка од Словенија, потоа низ Франција, Германија... И што е најбитно, многу добра личност е, имав можност со него да зборувам неколку пати додека беше во Свети Николе за Овче Поле... :)

Честито нека ви е :)

Член од
15 јуни 2007
Мислења
353
Поени од реакции
21
Se zboruva deka Dime Tasovksi ke bide nov igrac na Lirija . Mozebi i da se vrati povtorno i Jovanovic.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Se zboruva deka Dime Tasovksi ke bide nov igrac na Lirija . Mozebi i da se vrati povtorno i Jovanovic.
Па јас и очекувам вакво нешто, после неговата изјава дека не планира странство, дека преферира домашна екипа... Фени не се заинтересирани, МЗТ го одбиле наводно летото... Eкипа што може да му понуди добри услови е Лирија, друга екипа таква не гледам во нашата лига...

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Па јас и очекувам вакво нешто, после неговата изјава дека не планира странство, дека преферира домашна екипа... Фени не се заинтересирани, МЗТ го одбиле наводно летото... Eкипа што може да му понуди добри услови е Лирија, друга екипа таква не гледам во нашата лига...
И Торус има буџет да си дозволи еден играч како Тасовски....

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Извинете не е на место постов, ама Лирија што направи со Зивчевиќ? Нели имаше договор до 31.12.2011. Ако дојде Тасовски ќе добиете супер засилување.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
И Торус има буџет да си дозволи еден играч како Тасовски....
Торус го "заборавив" бидејќи имаат добро склопен тим и сега за сега котираат добро на табелата, си ги исполнуваат зацртаните цели, до каде ќе одат вака ќе видиме...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.134
Поени од реакции
46.148
Шо се деси со Димче ? Глеам по фејсов сигурно заминува ... каде ?
Не ги знам деталите од неговото заминување, она што го знам а и самиот клуб го призна е дека не добивал редовно плата ( и не само он ), епа момци, јебига, 21ви век е, како беше она, не е Работнички некое претпријатие у некоја затуцана улица ( во тој стил беше соопштението од стартот на сезоната ), епа со ваков однос кон играчите, Е, алал им вера на управава чим на најдобриот играч и лидер на екипава не му давале редовно плата, алал им вера што го догураа клубов на едно вакво срамно ниво да се резили пред пошироката јавност, а важат за институција на мак.баскетот, земја која беше 4та на последниов евро собир. :tapp:

Сеа да се крстиме у Зујович ... ако остане, којзнае, Се може да се издеси со ваква феномеална работа од горе, он да распали иако чисто сумјам дека може да се носи ко Димче, како и да ја вртиме, послаби ќе се на терен без Тасовски ( и напад и одбрана ) а не верувам дека адекватно ќе се засилат за да успеат да догураат до Плејоф и да загризаат сериозно и за титулата.

Срамота. (n)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.134
Поени од реакции
46.148
КК Работнички ко Северна Кореа, ниту еден медиум не известува што како зашто, она што го имам приметено oд ФЕЈСБУК КОМЕНТАРИ :tapp:, Тасовски и дефинитивно заминал, во Лирија, а исто и Брендон Кол ( следна негова дестинација не знам која е ).

Излишен е било каков друг коментар.

И разбирам и форуми и се, работи за навивачката група нека седат на форум наменет за истата, ама работи кои се поврзани со случувањата во клубот треба да бидат достапни за сите негови навивачи, не само за оние кои се дел од одреден форум наменет за навивачката група, ова е проблем кој не засега сите.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Најавуваа Јадранска лига а го уништија тимот на полусезона, што убаво се залетаа дечките.:(

Член од
15 јуни 2007
Мислења
353
Поени од реакции
21
КК Работнички ко Северна Кореа, ниту еден медиум не известува што како зашто, она што го имам приметено oд ФЕЈСБУК КОМЕНТАРИ :tapp:, Тасовски и дефинитивно заминал, во Лирија, а исто и Брендон Кол ( следна негова дестинација не знам која е ).

Излишен е било каков друг коментар.

И разбирам и форуми и се, работи за навивачката група нека седат на форум наменет за истата, ама работи кои се поврзани со случувањата во клубот треба да бидат достапни за сите негови навивачи, не само за оние кои се дел од одреден форум наменет за навивачката група, ова е проблем кој не засега сите.
Vecerva debitirase protiv Sigal Prishtina , kako sto razbrav se dogovorile i so Jane ama nekoj mu se zakanuval i ostanal u Rabotnicki.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Тасовски беше пред потпис со МЗТ али ,,мафијашите" му се заканиле и овој си го свиткал опашот и директ во Лирија. Еве сега читам истото и на Јане му го направиле.
Па треба да си безмозочен да се закануваш на играчи и да им кажуваш каде да потпишат, а и играчиве кој к*рац им се плашат не знам.
Што ќе им направат ? Ќе ги убијат ? Бог да чува што народ ќе бевме.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.134
Поени од реакции
46.148
Незнам за ова со Јане, да не идеме со рекла-казала :)
Иначе овој србинов од Куманово денес бил во сала на тренинг, најверојатно он ги засилува за вториов дел од сезонава.
Али ова со Тасовски ... голем удар, огромен, за Кол ништо незнам, Северна Кореа, јебига.
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 01:42 ---
Тасовски беше пред потпис со МЗТ али ,,мафијашите" му се заканиле и овој си го свиткал опашот и директ во Лирија. Еве сега читам истото и на Јане му го направиле.
Па треба да си безмозочен да се закануваш на играчи и да им кажуваш каде да потпишат, а и играчиве кој к*рац им се плашат не знам.
Што ќе им направат ? Ќе ги убијат ? Бог да чува што народ ќе бевме.
Ја ко што знам Тасовски беше во лоши односи со Тодоров и опцијата да потпише за нив од старт ја отфрлил, ова пак ќе кажам, од муабети е, ко овие со заканиве, незнам колку тоа е точно.
А тоа да влијаело за негов потпис не верувам, што, ќе го убијат ? Ќе го претепаат ? 21ви век сме, не верувам некој да се дрзне ова да го направи и да гние по затвори, ако сакал да потпише за МЗТ ќе потпишел.

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Можеби нема да го убијат,но ќе го снајде исто како и Симич што го добива од Фемили,и послем толку години... Цел живот колнење,пцуење,малтретирање,жена..........

Тоа е тоа..... А тоа највеќе боли.....

Kajgana Shop

На врв Bottom