Consumer Electronics Show (CES 2012) LIVE!

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.facebook.com
CES-2012.jpg

Пред околу 30 минути започна емисијата/шоу/саемот за технологија CES 2012!

Повелете директен линк од GameTrailers преку кој можете да го следите овој настан во живо!

Па да видиме што ново ќе понудат големите а и не толку големите имиња на пазаров!
--- надополнето: 10 јануари 2012 во 20:12 ---
Дигитална камера со андоид - срање според мене. Ако некој сака вакво нешто, андроид и апликации, ќе си земе телефон и ќе има и камера.
Ако некој сака камера, сигурно нема ова да го купи.

И уште едно така глупо чудо, камера со вграден принтер. Тоа само за оние ретро фаците (да не речам, хипстери :) )
--- надополнето: 10 јануари 2012 во 21:11 ---
RAZER го презентираа првиот гејминг таблет - FIONA со цена од 1000 $

Мене повеќе ми беше важно да видам што ќе понудеа Каноникал, се надевав на ОС за таблет или телефон но испадна ОС за паметните телевизори :)

Видете го ова: http://kajgana.com/pretstaven-najtenkiot-smartfon-na-svetot
--- надополнето: 11 јануари 2012 во 14:44 ---
Иначе BlackBerry кога треба да го претстават новиот ОС?

Значи овој треба да пазиш кај го оставаш и во кој џеб и како седиш.... тешка глупост.
На кој би му било важно дали е 6 mm или 1 cm?

Лани го гледав сано за сони и мајкрософт, оваа година ги гледав буквално сите. Одвојувам работи кој мене ми се допаднаа.

1. Најголема прашина Windows 8 таблети/лаптопи.
2. Nokia Lumia 900 HTC Titan II (двата најпосакувани на CES 2012.)
3. LG Фрижидер
3-тото го редам бидејчи ми беше најинтересно. Значи се работи за фрижидер со оперативен со интернет, со бар код сканер. Пред да редиш продукти во фрижидерот ги скенираш и потоа фрижидерот ти дава рецепти за јадење. Ако има некој продукт со поминат рок ти стигнува смс порака на телефононт. Има екстра ладење на лименки за 4 мин. и што уште не :pos::facepalm:

Мобилен гејминг for the win?

Ги жалам новите генерации на гејмери со што срања ќе бидат сервирани :)

Мобилен гејминг for the win?

Ги жалам новите генерации на гејмери со што срања ќе бидат сервирани :)
ne daj boze da igras kanter i nekoj bot da te ubie :) :) :) ili da igras PES i da ti dadat gol :) :) :)
Ke ima mnogu po oglasive prodavam tablet na delovi :)

Една од поинтересните работи е таблетот на Асус со Tegra 3 и Android ICS кој ке чини 250 долари :

ne daj boze da igras kanter i nekoj bot da te ubie :) :) :) ili da igras PES i da ti dadat gol :) :) :)
Ke ima mnogu po oglasive prodavam tablet na delovi :)

:pos: :pos: :pos:

P.S.

cooler-master-heatsink-computer-ces,O-R-322299-13.jpg

PC inside, heatsink outside :icon_lol:
Чудово е измислица на Cooler Master, однадвор изгледа како Hyper 212+, внатре има AMD E-350 APU, со поддршка за WiFi, HDMI, има USB 3.0/2.0 порти, LAN порта и VGA/eSATA порти. Интересно изгледа вака, али незнам баш кој ќе го купи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom