Strenght
Never Give Up!!
Барам уред кој ќе ми служи само за интернет(отварање страни,не за фејсбук)...
Според вас што е најдобро? таблет,лап топ,мобилен?
Според вас што е најдобро? таблет,лап топ,мобилен?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Барам уред кој ќе ми служи само за интернет...не за друга работа..
Според вас што е најдобро? таблет,лап топ,мобилен?![]()
зависи шо сакаш ако ти е само за чат или проверка на маил и мобилен ќе ти користи али ако ти е за сурфање, отварање страни, јутубојни... треба нешто со поголем екран. Ако ти е мака да влечкаш лаптоп земи таблет... има многоу АКО и ЗОШТО на кое не ни даде појаснување
јас коистам повремено и мобилен за страни и јутубојни али е мачно и непрегледно. за чат или проверка на маил е ОК. Така да бирај меѓу пал-топ или таблетЗа отварање страни и јутубојни![]()
Јас би одел на лаптоп... ништо не ја заменува старата добра тастатура. Ме нервира ко ќе треба да пишувам на iPad со тоа тачскринот. Е сега, не таблет колку што мислам, повеќе батеријата трае... мада релативно е тоа.Барам уред кој ќе ми служи само за интернет(отварање страни,не за фејсбук)...
Купи си еден мобилен со Андроид оперативен сиситем или некој мини лаптоп од 10.000 денариБарам уред кој ќе ми служи само за интернет(отварање страни,не за фејсбук)...
Лап топ со 10 инчен екрн
Po beeeАка нетбук.