Фан Клуб: Фиорентина

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Interesno da se vidi.Plus vo formacija 3-5-2.So Cassani i Vargas kako krila.Salifu IN Lazzari OUT spored mene

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
евааа конечно победивме на гости. ова прво коло од новава година ништо не значи али ми се допаднаа неколку работи.
прво, јоветич и љајич како што претпоставувавме добро комуницираат, головите на јове паднаа на асистенција на адам. мене ми се допаѓа што и двајцата се мобилни, не се класични напаѓачи, ќе видиме понатаму со појаки екипи што ќе прават. колку само им беше добра прославата со насташич за третиот гол како играат PS хахах лудница.
друго, голот на монто беше класа сакал некој да признае или не.
сега играме у среда ми се чини во купот со рома, ќе сакаат да се одмаздат, не им даваме :D

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Pozitivno ja pocnavme godinata.Toa e najbitno.Dellio napravi promeni i toa drasticni.Mnogu hrabro od negova strana.3-5-2 ili poveke mi licese na 3-5-1-1 ali ok.Milo mi e za Ljajic,odigra fantasticno,isto kako i Salifu vistinsko otkritie.Za Jovetic nemam zborovi,si gazi konstantno.A i Dellio go stavi Montolivo ponapred,a Salifu na mestoto na registra ili organizator popoznato_Odma Montolivo dojde do izraz.

Inace SKY Sport najavuva eden od Amauri,Chamach ili El(ne go znam kako se vika od Ajax) kako sleden napagac za Fiore

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
3-5-2 formacija ni odgovara .. mnogu mi e merak so konecno ke igrame 11vs11.. Gilardino botot go sitnavme , mnogu sum najsreken za ovoj poteg..

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
3-5-2 formacija ni odgovara .. mnogu mi e merak so konecno ke igrame 11vs11.. Gilardino botot go sitnavme , mnogu sum najsreken za ovoj poteg..
јаккоооо, баш ова сакав да го кажам али забораив :D

http://it.violachannel.tv/dettaglio-news/items/mixed-zone-jovetic-e-ljajic-soddisfatti-ma-ora-dobbiamo-continua.html
пазате го ова хахах добри се дечкиве, љајич ќе го разберете, кај е тој италианот да преведи за јове.

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Ljajic se smee kako zelen :) Detiste e uste nekako :confused:

Gilardino kolku ne kocese u napad toa e nevideno,zatoa denes gi ukoci Genova

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.801
Се спремаме за одмазда, тоа да ви кажам :pipi:

- и честито победа, мило ми е :)

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
hahahahah se ubiv od smeenje.. ljajic e budala otkacenica bravo za maliov :))

so roma odmazda?? tesko bez Gila mnogu sme pojacani sea pazete se :D

johnyb

tutti pazzi per viola
Член од
11 декември 2009
Мислења
695
Поени од реакции
52
kako novo zasiluvanje najmnogu se suska za ovoj od ajax el hamdaoui...gledav nesto klipcinja od nego i mislam deka stanuva zbor za dobar igrac koj voobsto ne e staticen i klasicen kako gilardino,voedno ona sto go bara i delio rossi-covek sto moze da igra i da zadrzi topka ,a ne klasicen spic...mislam deka bi bil deckovo dobra zdelka bidejki e iskaran so trenerot pa go davaat za 3 milioni...poglednete,ova e majstorstvo :vozbud:
http://www.youtube.com/watch?v=EyKmJNnMl9E

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
ок, да си сумирам неколку работи:
1. формацијата од 3-5-2 и не изгледа толку лошо. дава доста флексибилност со трансформација во 5-3-2. штета за натпреваров пошто игравме прилично добро, ни дадоа голови на наши глупави грешки во одбраната, за третиот посебно нето што згреши не знам, да не ја шитнале ќе си рече чоек.
2. премногу џуниори мислам дека имаше денес, сепак колку и да се талентирани прават грешки, фалеше гамберини во одбрана според мене, премногу деца се собраа таму денес.
3. јоветич е играчиште

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ја гледав утакмицата и криво ми што сте изгубиле олку :confused:
Не дека бевте нешто најнај,ама и Рома не беше нешто поарно .... Овај Љајич 2 чисти шанси имаше на почеток барем еднаш да погодеше :tapp:
Јоветич е играчиштееее! Кога и да ги гледам Фиорентина тој 100% дава од себе на утакмиците!

johnyb

tutti pazzi per viola
Член од
11 декември 2009
Мислења
695
Поени од реакции
52
rezultatot voopsto ne e realen prikaz na ona sto se slucuvase na terenot...ali jebiga toa e koga igras so deca bez nikakvo iskustvo...sami se pobedivme ,a mislam deka pred toa bevme i pokonkretni ...krivo mi e za porazov koga znam deka ne e od slaba igra tuku od glupi greski...stvarno neznam sto se desi so klincive...salifu igrase super se do taa kobna greska...
no se gleda deka ima napredok vo igrata so novata formacija na delio rossi

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
Јоветич стварно нереален е :), да не се повредеше кој знае кај ќе беше сеа со потенцијалот, ама тоа е... :/

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
Ја гледав утакмицата и криво ми што сте изгубиле олку :confused:
Не дека бевте нешто најнај,ама и Рома не беше нешто поарно .... Овај Љајич 2 чисти шанси имаше на почеток барем еднаш да погодеше :tapp:
Јоветич е играчиштееее! Кога и да ги гледам Фиорентина тој 100% дава од себе на утакмиците!
кој бе тоа вие, ти си ние, слободно навивај си за виола не се стискај :)

Јоветич стварно нереален е :), да не се повредеше кој знае кај ќе беше сеа со потенцијалот, ама тоа е... :/
е де, има само 22 години, од повредата се враќа дупло појак, пред се ментално, супер карактер е јове, без разлика на се, стварно сакам да испадне еден од најдобрите во оваа игра.

Kajgana Shop

На врв Bottom