Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Ако ти врши некоја работа...

адреса: бул.Партизански Одреди 101
место: Скопје
телефон: (02) 3090 060
телефон 2: (02) 3090039

Ја знам адресата, сеа гугл мапс го консултирам да ми даде некоја слика одозгора да видам кај е точно :).Фала иначе

Здраво, барав тема за ранци за лаптоп и ја најдов само оваа.

Може некој да ми препорача добар ранец/торба за лаптоп до кај 1500-600 денари. Мене ми се бендисаа овие три
Screen_Shot_2011-10-13_at_5.27.46_PM.png
1490 денари

Screen_Shot_2011-10-13_at_5.36.41_PM.png
1190 денари

images
780 денари

Како третиот има цимер ми и е многу задоволен а и најефтин е.

Одприлика карши Лептокарија му доаѓа. Мислам дека е пред факултетот за туризам кога идеш од Центар натаму

Се снајдов веќе фала.На линкот од Др-аган имаше мапа и видов каде е сега.Фала и на тебе :)

Имет кај нас негде низ Скопјево лава лампа или онаа со меурчиња? Не знам кој ми спомна, на зелен пазар имало лава лампа за некои 500 денари...

„Гол човек“ и „Прирачник за анти-алхохоличари“ од Игор Џамбазов. Вторава при крај сум со читање ама по интернетов, модерни технологии демек курци палци. Би му бил многу благодарен на тој што ќе ме просветли и ќе ми каже дали ги има се` уште во продажба.

„Гол човек“ и „Прирачник за анти-алхохоличари“ од Игор Џамбазов. Вторава при крај сум со читање ама по интернетов, модерни технологии демек курци палци. Би му бил многу благодарен на тој што ќе ме просветли и ќе ми каже дали ги има се` уште во продажба.

Еј ги има на интернет? Дај прати линк или нешо?

Имет кај нас негде низ Скопјево лава лампа или онаа со меурчиња? Не знам кој ми спомна, на зелен пазар имало лава лампа за некои 500 денари...
Пробај трасата од плоштад, преку швајцарска амбасада ги пресекуваш блоковите кај кингбургер и излегуваш на булеварот нормално од трасата.
И евентуално може да најдеш во Sewa, или кинеската продавница блиску до музичкото на самиот влез на турска чаршија карши Даут Пашин Амам.

Јас друже земав од САД ваков и сум презадоволен. Си има преграда за лаптоп и плус еден куп други ствари да си ставиш.

z4Qjr8zfPNoWA5DmCmU4LCOe7Zsz9FvSmnlIULiQ2fTiYTONtZR0AmA1iEthJvMflkAFlkQ182fS2zmAzdvRMtW7-zr9K02XtxgozrJrIIfL55zRC4tu_ZTaWmPN2NLrBlZYA_j5daAL5xmrSAvmhSIlMSmPLSeTpUukKw1m02MTjFuEOzcx

Ако најдеш у Скопје ваков слободно земај.

Здраво, барав тема за ранци за лаптоп и ја најдов само оваа.

images
780 денари

Како третиот има цимер ми и е многу задоволен а и најефтин е.

Јас имам ваков и супер е. Квалитетен е и не е многу скап.

Во ТРИ во ГТЦ летото налетав на таа од 600-700 страни. Провери, би требало и сеа да имаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom