С
сашенко
Гостин
4 гига кај мене само потрошено а вчера ја симнав pes 2012 од 6 гига 

Ne e vo red ova i44 гига кај мене само потрошено а вчера ја симнав pes 2012 од 6 гига![]()
hehhe znaci ne e samo kaj mene taka naglo pokacuvanje na potroseniot soobrakajКај мене преед саат време имаше 4 гига потрошено, сега покажува 20 гига. -.-
EPIC FAIL си е EPIC FAIL тоа е.....
Брат јас незнам што ќе правам. Има уште 20 дена до крајот на месецот, а јас имам потрошено 20 од 40 гига вкупно сообраќај колку што имам.hehhe znaci ne e samo kaj mene taka naglo pokacuvanje na potroseniot soobrakaj![]()
Losho..losho...do utre kiznajt kolku ke "potrosime"Брат јас незнам што ќе правам. Има уште 20 дена до крајот на месецот, а јас имам потрошено 20 од 40 гига вкупно сообраќај колку што имам.
Незнам не иде на добро работава.
Не сум го надминал до сега лимитот, се надевам нема ни сега, само работата е што се идиоти. Тоа е што да се прави.Losho..losho...do utre kiznajt kolku ke "potrosime")))) Jas pak se mislev so 400gb sho ke se prai do kraj na mesec ama ti si bil vo polosha situacija...
Apsolutno si vo pravo..Не сум го надминал до сега лимитот, се надевам нема ни сега, само работата е што се идиоти. Тоа е што да се прави.
А да си смениш тарифа и да имаш 400 наместо да се тресеш дали ќе надминеш?Не сум го надминал до сега лимитот, се надевам нема ни сега, само работата е што се идиоти. Тоа е што да се прави.
Имам склучено договор на 2 год. Сега имам 40 гига.А да си смениш тарифа и да имаш 400 наместо да се тресеш дали ќе надминеш?
Mislam deka treba nov dogovor da sklucis na 2 god i ke plakash 800 denari za 400gbИмам склучено договор на 2 год. Сега имам 40 гига.
Ако сменам тарифа и добивам сообраќај од 400 гига месечено, исто ке плаќам како и сега ?
800 denari 400 gb 6 mb brzina kaj ONE ?Mislam deka treba nov dogovor da sklucis na 2 god i ke plakash 800 denari za 400gb![]()
DA800 denari 400 gb 6 mb brzina kaj ONE ?
Edit:http://www.one.mk/default.aspx?SectionID=894ke vidam da se prefrlam fala sto mi kaza deka postoi paketov