Навистина постапокалиптично - свет во кој се утепуваш од качување.добро, сега сите игри на убисофт ли ќе бидат со клајмбинг?
добро, сега сите игри на убисофт ли ќе бидат со клајмбинг?
не зезајте, многу е добро направено.Навистина постапокалиптично - свет во кој се утепуваш од качување.
абе не заебавај, 5 години играва веќе излегува, нешто ми кажува дека само прашина се крева на тој начин а играта нема да биде ништо посебно. т.е ќе биде вонбрачно дете на assassins creed и <edit post apocalyptic game here>.не зезајте, многу е добро направено.
Мене најголем мерак ми правеше Age of Empires III, таа би ти ја препорачал.Дај препорака, некоја стратешка игра.
Послаба конфигурација : IntelCeleron 1,80 @ 430
1 GB и интегрирана графичка...
Ја имам таа во ПЦ , ја играм секогаш, сепак фала за препораката...Мене најголем мерак ми правеше Age of Empires III, таа би ти ја препорачал.
Не ја немам играно.Ја имам таа во ПЦ , ја играм секогаш, сепак фала за препораката...
ова Rise of Legends ја имаш играно?
Ја начекав разгледував нешто Rise Of Nations ( ја играв мн. порано ), ова Rise of Legends е продолжение на играта.... На трејлерот изгледа јака , ама видов гејмплеј ич не ми се допаднаНе ја немам играно.
МустафаДајте препорака за некоја игра за послаба конфигурација..до 1 ГБ рам да ја фати.. нешто со тепање ова она..