Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
рва сезона заради нив не ја освоив лигата

пишете Academy и ќе ви излезат добри регени 

Јас со Малага сум,прва сезона завршив 4ти,сеа се спремам за лига на шампиони,само ми фали еден добар(подобар од матијсен) штопер,ама немам голем буџет(5 мил).Така да давајте предлози![]()

Ме зеза арапот не дава пари,првата сезона му направив минус од 50тина милиони што е 102%
Сеа ми даде 1 мил.за трансфери,а коа ќе тргнам од плати до кај 5 мил.стигам
Кабул и овој сеа ќе ги пробам па ќе видам што ќе напраам![]()
Јас со Малага сум,прва сезона завршив 4ти,сеа се спремам за лига на шампиони,само ми фали еден добар(подобар од матијсен) штопер,ама немам голем буџет(5 мил).Така да давајте предлози![]()

и мене не ми се уклучува од иконата на десктоп. Проба да ја уклучиш од мај компјутер![]()
Откако ќе ја инстелирам играва, креирам икона за на десктоп и кликам на нејзе нормално да ја пуштам, но никако да се пушти. Пробував многу пати но никако не успеав. Па некој да ми помогне околу проблемов?
??Истото е и од мај компјутер..и мене не ми се уклучува од иконата на десктоп. Проба да ја уклучиш од мај компјутер??