- Член од
- 21 ноември 2011
- Мислења
- 1.612
- Поени од реакции
- 974
Ovde vo red si e...Чоече интернетов вечерва ми е катастрофа, конект дисконект на секој 10 мин ми прави![]()

Ovde vo red si e...Чоече интернетов вечерва ми е катастрофа, конект дисконект на секој 10 мин ми прави![]()
Тоа ми е и на мене.Нетот е во ред моментално, ама колку ќе не украдат со оваа „надградба“ е прашање..![]()
Ne davaat za djabe 400gb...taka poveke mozat da kradat nego porano so 40-80gbНетот е во ред моментално, ама колку ќе не украдат со оваа „надградба“ е прашање..![]()
Проблем е што сум со 40гб јас.. и секој гб го наплаќаат.. па од кај да знам колку имам потрошено до сега.Ne davaat za djabe 400gb...taka poveke mozat da kradat nego porano so 40-80gb))))))
Јави се да прашаш така ќе знаеш до каде си со сообраќајот.Проблем е што сум со 40гб јас.. и секој гб го наплаќаат.. па од кај да знам колку имам потрошено до сега.
Да сум со 400гб, ич не се замарам со отварање на нивната страна и со проверка на сообраќајот.
Израчунај си уште сега, 13x49=637денари плус на сметка.Јас пред некој месец направив 53 гига а на тој со 40 сум и не ми стигна сметката поголема