Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Го измени прашањето кое гласеше: " Kako да заведам жена која е во брак, и има дете?"

Однеси ја во Завод за вработување и заведи ја како невработена.
За тебе Цезар искрено незнам не сум бил во таква ситуација ... а ти Lyon искрено ако знаеш да му дадеш совет тогаш дади му а мислам ова што му го пиша не е на место и не е нешто од корист .. (без лутење) :)

За тебе Цезар искрено незнам не сум бил во таква ситуација ... а ти Lyon искрено ако знаеш да му дадеш совет тогаш дади му а мислам ова што му го пиша не е на место и не е нешто од корист .. (без лутење) :)
Koлку години имаш? (без лутење) :)
Типот бара совет да заведе жена која е во брак и има дете, дали тоа е во ред според тебе?

оф: ^ Типот си трола, а вие ќе се испотепате!
он: Ребел, прво размисли зошто сте се разделиле првиот пат. Дали мислиш дека тој проблем веќе го нема, или ако го има спремен си да преминеш преку тоа, а и девојка ти исто така. И размисли дали навистина сакаш да бидеш со неа, или едноставно ти треба некој во животот.

Типот бара совет да заведе жена која е во брак и има дете, дали тоа е во ред според тебе?
Не е муабетото дали е во ред или не е .
Ако не си атеист тогаш треба да немаш секс до брак .
Многу работи не се фер во животот .
Ако тој сака да ја заведе нека ја заведува ,но доколку таа е верна ке му мавне корпа и никому ништо .

Не е муабетото дали е во ред или не е .
Ако не си атеист тогаш треба да немаш секс до брак .
Многу работи не се фер во животот .
Ако тој сака да ја заведе нека ја заведува ,но доколку таа е верна ке му мавне корпа и никому ништо .
Точно, ако сака нека ја заведе, никој не му брани, он побара совет како да ја заведе, јас му дадов совет како да ја заведе.

Ако те интересира нешто за мене постои приватна порака ... А иначе дали е добро или лошо тој сам најдобро си знае наше е да дадеме совет ако имаме а ако не да сме живи и здрави :)
--- надополнето: 10 јануари 2012 во 04:50 ---
оф: ^ Типот си трола, а вие ќе се испотепате!
он: Ребел, прво размисли зошто сте се разделиле првиот пат. Дали мислиш дека тој проблем веќе го нема, или ако го има спремен си да преминеш преку тоа, а и девојка ти исто така. И размисли дали навистина сакаш да бидеш со неа, или едноставно ти треба некој во животот.
Па ќе видам што ќе каже времето ... А тоа е прво и основно ако можеме да преминеме преку тоа тој муабет ќе треба да остане некаде во минатото , а ако почне да се повторува муабетот значи подобро е крај да има ... Па не одрекувам дека е подобро да се има некој крај себе него прво треба да се види каков е .. на пример девојкава ако не променила ништо за овие 5 месеци јас лично ќе ставам крај на се па без разлика колку и да сакам да е крај мене

Ако те интересира нешто за мене постои приватна порака ... А иначе дали е добро или лошо тој сам најдобро си знае наше е да дадеме совет ако имаме а ако не да сме живи и здрави :)
--- надополнето: 10 јануари 2012 во 04:50 ---

Па ќе видам што ќе каже времето ... А тоа е прво и основно ако можеме да преминеме преку тоа тој муабет ќе треба да остане некаде во минатото , а ако почне да се повторува муабетот значи подобро е крај да има ... Па не одрекувам дека е подобро да се има некој крај себе него прво треба да се види каков е .. на пример девојкава ако не променила ништо за овие 5 месеци јас лично ќе ставам крај на се па без разлика колку и да сакам да е крај мене
Јас сметам дека мојот совет е добар, затоа му го дадов, а тој самиот ќе процени дали е добар или лош совет, бидејќи сам најдобро си знае :)

Јас сметам дека мојот совет е добар, затоа му го дадов, а тој самиот ќе процени дали е добар или лош совет, бидејќи сам најдобро си знае :)
Епа кај мажена жена ризикот е голем за се :D али ако тој смета дека тоа го прави среќен ништо не е погрешно ;)))))

Бо еј не ми се верва дека пишам тука. :tapp:
Ме покани на кафе, а во контакт сме многу малце, лично се имаме видено само еднаш..
I mean I know where is she aiming, but damn dude I feel confused..

Најголемиот проблем сваќање на женскиве.
После два месеци у врска и секој ден гледање ми вика "еј научи татко ми " и после се пак она ми пишува :facepalm:

Ме покани на кафе, а во контакт сме многу малце, лично се имаме видено само еднаш..
Епа глеај не отиди :)

Is she sexy?

Anyways, you go bro`.

:pos:Хахахаха пази да не ти стави отров во кафето, можда сака да те отруе.

Се зезам, супер штом те поканила (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom