Исто како и секогаш за ААА наслов 60 евра/долари.Кога точно ќе излезе GTA V, знае некој?
И колку пари отприлика ќе чини да се купи оргинал?
Cool Stuff.Исто како и секогаш за ААА наслов 60 евра/долари.
Ја немам играно AC: Revelations сеуште, но мислам дека е крај веќе на AC II полу-продолженијата, ќе има AC III годинава, таман негде пред 21.12.2012, може и Release Date да и биде тоа, прикладен датум според мене.
Mass Effect 3 радо ја очекувам, добар период се појавува, лани тој период Dragon Age II се појави и беше uber lame. И мислам дека ќе биде последната сингл плеер игра на Bioware за подолг период, ќе се фокусираат на SW: TOR отсега.
Diablo III ваљда ќе искочи конечно годинава, Tomb Raider би требало да биде добра, Max Payne 3 ќе биде hit или miss.
Фали некоја нова иновативна игра што не е некое продолжение, односно фали нешто што немаме досега видено.
хихихихиНе ми текнува добро дали веќе имам прочитано... Ја проба некој од вас Serious Sam 3? Ако да, ви се појави шкорпијава?
Сите погоре што ги наброја се ГОЛА ВОДА кога е во прашање Mass Effec 3...Па најверојатно ќе излегуваат следниве игри:
FIFA 2013
PES 2013
Football Manager 2013
Call of Duty: Modern Warfare 4
нова Assassin's Creed
нова Need For Speed
и плус уште некои други.
А да, ќе заборавев... излегува и Mass Effect 3 сега во март месец, али не е битна, битни се овие погоре што ги набројав.
Сите погоре што ги наброја не постојат, а не постои и Мус Ефект 3.Сите погоре што ги наброја се ГОЛА ВОДА кога е во прашање Mass Effec 3...
Гола вода? Немој да ме јебеш. Како може Call of Duty да е гола вода? Едвај чекам да искочи Modern Warfare 58.Сите погоре што ги наброја се ГОЛА ВОДА кога е во прашање Mass Effec 3...
Мус Ефект не постои, ама постои Mass Effect 3 и излегува во март, поз.Сите погоре што ги наброја не постојат, а не постои и Мус Ефект 3.
Ооо на фан(бојчето) му смета шо реков Мус Ефект. Абе шега брат, ја вака правам и со еден куп други наслови.Мус Ефект не постои, ама постои Mass Effect 3 и излегува во март, поз.