Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Кога точно ќе излезе GTA V, знае некој?
И колку пари отприлика ќе чини да се купи оргинал?

Кога точно ќе излезе GTA V, знае некој?
И колку пари отприлика ќе чини да се купи оргинал?

Исто како и секогаш за ААА наслов 60 евра/долари.

Ја немам играно AC: Revelations сеуште, но мислам дека е крај веќе на AC II полу-продолженијата, ќе има AC III годинава, таман негде пред 21.12.2012, може и Release Date да и биде тоа, прикладен датум според мене.

Mass Effect 3 радо ја очекувам, добар период се појавува, лани тој период Dragon Age II се појави и беше uber lame. И мислам дека ќе биде последната сингл плеер игра на Bioware за подолг период, ќе се фокусираат на SW: TOR отсега.

Diablo III ваљда ќе искочи конечно годинава, Tomb Raider би требало да биде добра, Max Payne 3 ќе биде hit или miss.

Фали некоја нова иновативна игра што не е некое продолжение, односно фали нешто што немаме досега видено.

Исто како и секогаш за ААА наслов 60 евра/долари.

Ја немам играно AC: Revelations сеуште, но мислам дека е крај веќе на AC II полу-продолженијата, ќе има AC III годинава, таман негде пред 21.12.2012, може и Release Date да и биде тоа, прикладен датум според мене.

Mass Effect 3 радо ја очекувам, добар период се појавува, лани тој период Dragon Age II се појави и беше uber lame. И мислам дека ќе биде последната сингл плеер игра на Bioware за подолг период, ќе се фокусираат на SW: TOR отсега.

Diablo III ваљда ќе искочи конечно годинава, Tomb Raider би требало да биде добра, Max Payne 3 ќе биде hit или miss.

Фали некоја нова иновативна игра што не е некое продолжение, односно фали нешто што немаме досега видено.
Cool Stuff. :)

Max Payne 3 мора да ја симнам, го гледав Trailerot, изгледа дека ќе биде добра.

Ако излезе годинава CoD, нема да биде од серијалот на MW. Ќе пуштат најверојатно Трејарх.
А оние педерине од Р* не знаат да пуштат уште некое траилерче или нешто во врска со GTA V. После 2 ноември и траилерот, ништо не се дешава. Ни А, ни Б.

Од пред некој ден ми се повторно ми се при играа Стратегии.

Ајде, препорачајте ми некоја добра, само да не е од типот Total War, такви ич не ми се играат.

Фала :D

Hint: се спонува нашава држава

Hint2: веројатно бизнисот за outsourcing на Сони навлегол и ваму

Aa brao be...Mora da sme bile mnogu eftini :)
Ubavo e koga imame kvaliteti pa i za sorabotka so SONY i ostali golemi kuki...

Па најверојатно ќе излегуваат следниве игри:
FIFA 2013
PES 2013
Football Manager 2013
Call of Duty: Modern Warfare 4
нова Assassin's Creed
нова Need For Speed
и плус уште некои други.

А да, ќе заборавев... излегува и Mass Effect 3 сега во март месец, али не е битна, битни се овие погоре што ги набројав. :)

Сите погоре што ги наброја се ГОЛА ВОДА кога е во прашање Mass Effec 3... :)

Сите погоре што ги наброја се ГОЛА ВОДА кога е во прашање Mass Effec 3... :)

Гола вода? Немој да ме јебеш. Како може Call of Duty да е гола вода? Едвај чекам да искочи Modern Warfare 58. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom