Фан Клуб: Цементарница 55

• Креатор на темата Креатор на темата Fcu
  • Време на започнување Време на започнување
Последните пет :)
Вчера Цементарница дојде до голема победа над фаворитот Драчево.
Цементарница-Драчево 2-1!
Од куп шампиони стигнаа да се борат за опстанок во трета лига :(.
Иначе ти во ФФМ да не работиш?Пошто не ми се верува друг човек освен тебе да прати трета лига во цела Македонија :D

Од куп шампиони стигнаа да се борат за опстанок во трета лига :(.
Иначе ти во ФФМ да не работиш?Пошто не ми се верува друг човек освен тебе да прати трета лига во цела Македонија :D
Хахаха не бе, пораснав со третиве лиги, особено затоа што имам клуб во мое маало што од независноста на Македонија игра во трета лига :D.
Има луѓе што постојано следат ама се луѓе во години и немаат баш пристап до компјутери :D
Вака на моја возраст ретки се тие...

Честито срамна победа.
Читајте тука да не се повторувам пак. Срамота е на кое дереџе паднала Цементара. Им нема спас од пропаста со луѓе како Томовски!
Срамота до каде стигнала Цементара.Ама штом победиле бар колку толку добро е што нема да отпаднат

Момци ако ви се гледа фудбал посабајлечки, во 13 часот има Цементара-Славија пријателска:)

Epten e ladno da bese potoplo mozda ke idev.Inace aj daj nekoj apdejt sto se desava so klubot
И јас се премислив :D
Тргнувам накај Кисела Вода, и од ветеров и чадор ми се искрши и за 10 минути не осеќав ни дел од телово, па си се вратив на топло :D
Да не беше пријателска ќе смогнев сили, ама вака не ризикувам :D
Иначе заврши есенската полусезона.
http://makfudbal.com/index.php?option=com_joomleague&view=ranking&p=62&Itemid=121
Еве ја табелата.
Во последните три кола Цементара претрпе три порази и повторно е блиску до зоната за испаѓање.

И јас се премислив :D
Тргнувам накај Кисела Вода, и од ветеров и чадор ми се искрши и за 10 минути не осеќав ни дел од телово, па си се вратив на топло :D
Да не беше пријателска ќе смогнев сили, ама вака не ризикувам :D
Иначе заврши есенската полусезона.
http://makfudbal.com/index.php?option=com_joomleague&view=ranking&p=62&Itemid=121
Еве ја табелата.
Во последните три кола Цементара претрпе три порази и повторно е блиску до зоната за испаѓање.
Мрки го јадевте 2-0 прееска. :D

Мрки го јадевте 2-0 прееска. :D
Што не кажа дека идеш бе, за тебе ќе се жртвував ако треба :P
Абе не ни играа неколку играчи. Овие мечеви се за разигрување на резервите :D
Од Алумина 0-7 изгубивме на пријателска...:)

Некој да ми каже кој се уште игра во цементара од постарите што беа во клубот?

Никој:)
Најстарите имаат по 19-20 години:)
Јане Ивановски да не знаеш кај отиде?....

Не знам како е со форма и кај игра, али како би дошол за замена на Оса... Се упропасти што остана во Цементара толку долго...

Јане Ивановски да не знаеш кај отиде?....

Не знам како е со форма и кај игра, али како би дошол за замена на Оса... Се упропасти што остана во Цементара толку долго...
Којзнае каде е, коојзнае и дали се бави уште со фудбал :)
Лани играше некоја уттакмица за Цементара, ама после везе немам што се случи...

Брага во Цементара игра?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom