Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.685
Поени од реакции
7.364
Дали приметивте Занети кога си го даде автоголот,доби аплауз од навивачите :cuc:

п.с Многу е подобро без Киву и Станкович во прв состав:)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Најверејатно лузерот пак ќе игра со Пацини и Милито во прв состав.
(y)

Онака да се убацам од негде :)
--- надополнето: 7 јануари 2012 во 23:26 ---
Нема Телма.

Спасов ме замоли да ве прашам кој има два јузери да му позајми еден.
А сакав да те прашам кој е овој што го банирале 100 пати :pos:

Член од
19 ноември 2011
Мислења
59
Поени од реакции
17
Parma imaat premnogu ofanzivna igra 90 minuti igraa epten otvoreno i ne e cudno sto izgubi so golema razlika od vasata i od drugive golemi ekipi
juventus - parma 4:1
milan - parma 4:1
inter - parma 5:0
fiorentina - parma 3:0
i se sega se postavuva prasnajeto dali Inter e jak ili Parma e slaba ke se vidi vo slednive kola i pretsedatelot ke izjavi ne ni trebaat zasiluvanja

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Дека се двајца јбг... не треба да играат заедно очигледно.
Па и не би рекол баш. Интер моментално нема крила за 4-2-3-1, засега добро функционира тактикава. Баш види го голот на Милито со глава, двајца играчи повлече на себе Пацини. За првиот не ја видов положбата на Пацини, али секако да беше друга формација немаше да биде крилниот во шеснаесетник, али ова се само што-би-било-кога-би-било муабети.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Сериозно, Парма не играа фудбал, така да утакмицава не е ништо посебно, али за да се искачиме горе треба да се добијат малите екипи, за дербите што биде, нека биде...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Не е мерило, ама во секој случај попријатно е отколку кога ги гледаме како се мачат со боси екипи.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015
5 победи по ред ( 13 дадени голови, 1 примен ), прв случај по заминувањето на Мурињо, какви се такви се, треба да му се оддаде каква-таква почит за ова на Раниери но дербито е вистинскиот тест за Интер.
Во случај до тогаш да кикснат Милан утре со Аталанта и евентуално Јуве да направи 1 кикс, и нерешено би бил добар резултат, вака мора да се оди на победа како гостин што е многу-многу тешко, но во дерби средбите се е можно, до тогаш, ладете си го.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.994
Поени од реакции
16.438
Па види го Џони, иде накај оптимизам... Се се пореметило...
Оптимист е во првите неколку реда. И на крај ќе ја плесни дека ќе изгубиме од Милан, и со тоа го руши цел оптимизам во него.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Честито победа дечки, квалитетна и зрела пред се партија изигравте, Рики звер, Милито во форма, Маикон како по обичај не ја препушта десната страна :) Само вака продолжете, за вас сум во Калчото! ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom