Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Лелеееееееееееееее луѓе што направивме?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.994
Поени од реакции
16.438
Аман бе што им е на овие :tapp:
Па 5 гола се дава ли на една утакмица.. цц резили.
Па и овој Фараони без осет.
Нека идат у пм.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.683
Поени од реакции
59.832
Лече 4, Парма 5, Милан...
Не заебаа сега треба да сме оптимисти а утакмицава везе нема со она што ќе се игра на дербито :)

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.536
Поени од реакции
15.021
Нели би било паметно да го продадете Снајдер за добра пара на Ферги, а да инвестирате во некој играч од средина и напад? Кукавте како не можете да најдете таленти од Јужна Америка, а ваму Алварез играчиште. :) Само што не верувам дека вака добро ќе ви иде против посилни екипи со Мота, Камбиасо и Занети во средина.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.683
Поени од реакции
59.832
Нели би било паметно да го продадете Снајдер за добра пара на Ферги, а да инвестирате во некој играч од средина и напад? Кукавте како не можете да најдете таленти од Јужна Америка, а ваму Алварез играчиште. :) Само што не верувам дека вака добро ќе ви иде против посилни екипи со Мота, Камбиасо и Занети во средина.
Не е уште на тоа ниво ама за една година би требало да може да го понесе товарот.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не знам дали да верувам или ме лажат очиве..која утакмица да не ја гледам победуваме лесно и сигурно...што значи дека со Миланќе ги гледам и ќе изгубиме:D

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ама си ја зачука Занети,али тоа е тоа среќа у врека има :D

Што да кажам,дај боже да гледаме и со Милан ваква игра,ако можам да ја гледам пошто знаете наредна недела се иде на Ниш.Фараони како само ја плесна вакво голче ретко се гледа,него да го пофалам и Нагатомо се поправил и во дефанзива пу пу да не го урочам :D

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Добро е што прееска го демолираа Лацио, така да идемо према врху или во превод, затоплува во Милано! :D

Kajgana Shop

На врв Bottom