Tоni
ILLYRIAN
- Член од
- 26 февруари 2009
- Мислења
- 13.639
- Поени од реакции
- 10.237
И каква врска има ова со Македонското првенство?Ова ми се допаѓа!!
И каква врска има ова со Македонското првенство?Ова ми се допаѓа!!
што тоа има врска колку вреди тој едниот,ти изгледа слабо го познаваш Магат...Волфсбург купил двајца нови играчи, кој се сигурно со поголема репутација од Хасани (едниот вреди повеќе од 5 мил. евра)
Тешко ќе му биде на Ферхан да се избори за место во тимот, ќе му треба многу работа и среќа за да постигне нешто кај Магат.
Хох, не ме сфаќај погрешно...сакам да успее Хасани, али многу ќе му биде тешко.што тоа има врска колку вреди тој едниот,ти изгледа слабо го познаваш Магат...
Тешко дека Хасани ќе избори место пред овој дечково растур прави а имка само мисалм дека 23 или 24 год а изгледа како да има 30Vieirinha и другиот е Jiracek, едниот од Паок, другиот од Плзен.
a sneg ke ima nedelava ili slabo ?Хасани ќе заврши исто како ''големиот талент'' Ибраими во просечни клубови од Украина, Словенија или Швицарска како најпогодна дестинација за нив у Волсфбург ако се изборувало место така како што некои мислат сите играчи ќе ни играа во јаки клубови у Европа !!!
А дали во декември 2012 ќе биде крајот на светот?Хасани ќе заврши исто како ''големиот талент'' Ибраими во просечни клубови од Украина, Словенија или Швицарска како најпогодна дестинација за нив у Волсфбург ако се изборувало место така како што некои мислат сите играчи ќе ни играа во јаки клубови у Европа !!!
ambiciite se isti, izlez vo Evropa, profit od 1 milion evra so se transferi i takvi stvari, pa posle nadopolnuvanje na transferite so igraci kupeni kako slobodni ili pa Chevrolet nula nula kako baksisAj ako ja znae nekoj cela pretstava koj klub koj igrac go kupil i sto prodal da vidime sto ambicii imaat timovive na prolet
Јирачек нема да му пречи колку Виеириња, не игра иста позиција со Јирачек.Vieirinha и другиот е Jiracek, едниот од Паок, другиот од Плзен.