Каква тројка сакате?

• Креатор на темата Креатор на темата EternalAT
  • Време на започнување Време на започнување
Bi trojka ama jas i uste dve curi, masko nikako, posto site ke doznaat, a i pokraj dve curi so ke mi e ...:pos2:

Никаква тројка не сакам, само дуо.

Сакам тројка со плави близначки од Шведска :vozbud:

gemeas2.jpg

пааааааааааааааа може со ана ивановиќ и џесика алба меѓу мене :vozbud::vozbud::vozbud:

Слична е темата,продолжете овде да мечтаете:smir:
п.с.шмекерче,што мисли ти се вртат во глава во 5:37 наутро:)
Па Леандрич...фантазија најмногу работи доцна во ноќта :)

за жени: Дали би е плеснале у тројка со двајца,дали сте размислувале или веке сте го направиле тоа?

Не.
Не би имала секс со двајца наеднаш зошто го чувствувам како буквално изневерување на партнерот со другиот маж.Сум размислувала за идејата, сум заклучила дека не сум толку широка за да ми требаат двајца да ме пополнат.

А бе...да го објасниме феноменов со траварска терминологија.
Една двојка е сасвим доволна чак што више зависи од квалитетот на запрашните субјекти може да биде и премногу. Тројче е апокалипса, може да те отвори и после никад да не се затвориш.

Значи ако имате вишак енергија и сакате да изгубите некое килце слободно. Но сите дроги не се вредни за пробување понекогаш :)

Би сакала тројка или со женско и машко, или со две жени.
Со двајца мажи не сакам и не би имала.

Како секој напален мажјак сеа би одговорил ДА ДА ДААААААА тројка па и четворка со млади надарени девојки. Тоа младоста го носи. Експериментирање и слично. Но во иднина секако сексот би ми преставувал нешто интимно и нешто само за саканата.

Како секој напален мажјак сеа би одговорил ДА ДА ДААААААА тројка па и четворка со млади надарени девојки. Тоа младоста го носи. Експериментирање и слично. Но во иднина секако сексот би ми преставувал нешто интимно и нешто само за саканата.

Од каде си толку сигурен? Мислиш дека постарите генерации немаат желба за тројка, или не екпериментираат?

Од каде си толку сигурен? Мислиш дека постарите генерации немаат желба за тројка, или не екпериментираат?

Па секако дека би експериментирале али најчесто сето тоа завршува во младоста. Се после тоа најчесто е резултат на несигурност на самиот човек во областа на сексот.

Сите три да имаат големи гради, а една од нив да има голем задник

Секој потсвесно се има замислено во тројка иако непробал исто и јас би прифатил 3ка со 2 жени ммммм звучи интересно ако некад пробам ќе искоментирам :pipi::nesum:

Интересно е. Во тој момент, би посакал да имам два. А некад не сакам да имам ни еден. Сиот контрадикции.

па јас тоа тројка би го искористила против тој шо ме изнверил.пример
јас тој и таа швалеркаму и ке си играме се до тој момент кога и двајцата ке ги заврзам и ке му ги земам алиштата и малце ке ги фотнам лол
смешкиии:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:уба тројка нели?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom