Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Веруј дека не звучи доброСпоред мој извори, моментално во Скопје се воде дискусија на релација Брацо-Брегалница, Брацо да ја финансира Брегалница, добро звуче![]()
Плус Брацо кај вас е веќе 2,3 мес.Веруј дека не звучи доброПлус Брацо кај вас е веќе 2,3 мес.

За играч од одбраната годините не преставуваат толкава пречка, и обично колку се постари толку се подобри.
Ова е најјакиот дел: Ги има одиграно сите натпревари за репрезентацијата до 21 година?! Овој свемогучи бил бе
Ги има одиграно сите наптревари за репрезентацијата на МКД до 21година, и ја носеше капитенската лента ! 2008 прогласен за најдобар млад играч во Македонија.
-од Фејсбук

Adelcio Abrilio Carlos Neno vo Bregalnica?

Ги има одиграно сите наптревари за репрезентацијата на МКД до 21година, и ја носеше капитенската лента ! 2008 прогласен за најдобар млад играч во Македонија.
-од Фејсбук
Тешко него ако очекува дека со овој клип може да направи некаква кариера... Јас освен присуство негово на теренов во поголемиот дел од видеово не гледам ништо друго.Сега само се преговара со НЕНО не се знае дали ќе дојде во БрегалницаAdelcio Abrilio Carlos Neno vo Bregalnica?
Ни Брацо ни св.Брацо не е у Брегалница не трескајте глупости ! Единствен финансер е Општината каков Брацо, 100% сигурни информации !!!Веруј дека не звучи доброПлус Брацо кај вас е веќе 2,3 мес.