vesna1992ify идната македонска јутуб сензација!

Статус
Затворена за нови мислења.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.774
Поени од реакции
8.037
Лелееееееее ами јас енос саа го гледам овој форум. Абе толку многу се замарате со мојте видеа шо опсесија ви станах. Па и пратњи у пријатели имам на фејсбук. Хахахахахахаахахахаха хухухухухухухух. Ете лично и персонално да знаете да јас сум типката од видеата и не се срамам за ништо. Отсекогаш сум зборела шо ми текне пошо незнам да лажам. Иначе тај акаунт весна1992ифу не постое веќе. И огромно фала на грубите коментари. Ве сакам и противниците и оние за мене. Колку време губете за одржување на форумов хахахаха :) аутограм да не сакате?
Весна брат, ај те молам реаплоадирај ги првите видеа за оние кои пропуштивме да ги гледаме.

:cuc:

P.S. Колекционер сум, затоа.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.774
Поени од реакции
8.037
Хаха па ги немам веќе. Незнам ни дали некаде останаа во конпјутерот. Имам некои нови изведби но после оваа брука нема шанса да ставам ни едно
Приватно некако да се средиш не бива? :/ На мејл а? :pipi:

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.774
Поени од реакции
8.037
Пошо си шпион на кајгана и ме имаш во пријатели на фб нема да сторам ништо за тебе.
Ех, сеа претера... :( Сакам да ги имам твоите видеа во мојата колекција! :place: Немам бар некој шанси? :/

M

Macedonian-Sun

Гостин
Ех, сеа претера... :( Сакам да ги имам твоите видеа во мојата колекција! :place: Немам бар некој шанси? :/
Не претерав. Прочитај ги сите навредливи коментари на видеата кои се од тројца различни господини како ги нарекувате уплаудирани па после викај кој со што претерал!

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Лелееееееее ами јас енос саа го гледам овој форум. Абе толку многу се замарате со мојте видеа шо опсесија ви станах. Па и пратњи у пријатели имам на фејсбук. Хахахахахахаахахахаха хухухухухухухух. Ете лично и персонално да знаете да јас сум типката од видеата и не се срамам за ништо. Отсекогаш сум зборела шо ми текне пошо незнам да лажам. Иначе тај акаунт весна1992ифу не постое веќе. И огромно фала на грубите коментари. Ве сакам и противниците и оние за мене. Колку време губете за одржување на форумов хахахаха :) аутограм да не сакате?
Весне баш ми е мило што те има и на кајгана. Дај жити се прати ми го тоа со коментаторите! И јас потполно те разбирам, многу често правам вакви видеа, но до сега не сум имала храброст да ги ставам на youtubе. Батали ги другиве, сите тие очигледно не знаат како е да се има чувства и вистински пријатели!!!!!!!!!!!

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.380
Поени од реакции
4.934
Незнам што се буни. Ги ставила видеата на интернет, соочи се со последиците. И ако ова ти е начин на изразување на љубов спрема близок или некој што го сакаш алал да ти е ( во негативна смисла ). А за тоа колку е богат твојот речник и можноста да склопиш реченица која би звучело убаво и креативно е за на друго место и време.

Сепак биди реална кон себе и признај си дека видеата ти се огромна глупост, посебно за во нашава држава. Го усрами другар ти (мада се гледа дека не го сметаш само како другар, али не е тоа моја ствар) и се усрами себе си.
Друг пат нека ти работи малце главчето (во твоите можности) и мисли два пати пред да се решиш на некаков потег.
Безпотребно глупирање ти беа видеата и ништо друго.
Поздрав.
:coffee:

M

Macedonian-Sun

Гостин
Незнам што се буни. Ги ставила видеата на интернет, соочи се со последиците. И ако ова ти е начин на изразување на љубов спрема близок или некој што го сакаш алал да ти е ( во негативна смисла ). А за тоа колку е богат твојот речник и можноста да склопиш реченица која би звучело убаво и креативно е за на друго место и време.

Сепак биди реална кон себе и признај си дека видеата ти се огромна глупост, посебно за во нашава држава. Го усрами другар ти (мада се гледа дека не го сметаш само како другар, али не е тоа моја ствар) и се усрами себе си.
Друг пат нека ти работи малце главчето (во твоите можности) и мисли два пати пред да се решиш на некаков потег.
Безпотребно глупирање ти беа видеата и ништо друго.
Поздрав.
:coffee:

Аплауз за тебе. Сето тоа што ми го напиша сто пати ми го имаат и кажано и напишано. Баш затоа што стојам зад моите дела се пријавив овде и еве до никое време дискутирам со вас. Видеата ги избришав бидејќи неможев да ги читам навредливите коментари од минута на минута. Како грипот што се шири така и моето видео се ширеше насекаде. Што се однесува дали се усрамив нема што да признаам јас зад кажаното стојам ,јас се усрамив од моите земљаци од моите македонци. И тебе би ти препорачала во живо да ме запознаеш а потоа да ми кажеш дека немам речник,дека сум глупава и ред други работи. Пријатно

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.380
Поени од реакции
4.934
Аплауз за тебе. Сето тоа што ми го напиша сто пати ми го имаат и кажано и напишано. Баш затоа што стојам зад моите дела се пријавив овде и еве до никое време дискутирам со вас. Видеата ги избришав бидејќи неможев да ги читам навредливите коментари од минута на минута. Како грипот што се шири така и моето видео се ширеше насекаде. Што се однесува дали се усрамив нема што да признаам јас зад кажаното стојам ,јас се усрамив од моите земљаци од моите македонци. И тебе би ти препорачала во живо да ме запознаеш а потоа да ми кажеш дека немам речник,дека сум глупава и ред други работи. Пријатно
Па глупа си и дрска пред се. Преслушај си ги видеата и види дали имаш речник. Чанто глупа.

M

Macedonian-Sun

Гостин
Сними видео за овие што коментираат, нешто во твој стил. Кој има полуди коментари и слично.
На нив не вреди мрсолите човек да си ги фрли а не па да прави видео за нив. Ќе ме снема засекогаш наскоро

G

galaxy

Гостин
На нив не вреди мрсолите човек да си ги фрли а не па да прави видео за нив. Ќе ме снема засекогаш наскоро
Типичен пример за асоцијални хејтери. Немаат за кого да снимаат видеа, немаат пријатели и им завидуваат на оние кои имаат. А сигурно се слаби и со пеењето.

M

Macedonian-Sun

Гостин
Типичен пример за асоцијални хејтери. Немаат за кого да снимаат видеа, немаат пријатели и им завидуваат на оние кои имаат. А сигурно се слаби и со пеењето.
Благодарам на подршката. Ова одамна го чекав.

Член од
9 февруари 2007
Мислења
441
Поени од реакции
61
devojce ti gi imam videno klipcinjata i ok se za domasna upotreba da se zezas so drugarite i tnt no ne se za javnost ....imam edno 15 20 klipcinja takvi kako jas peam no ne bi imal hrabrost da gi objavam na youtube zs znam kakva reakcija ke donesat ...i na forum nikogas nema da mozes da se dokazes milion razlicni karakteri ima pa nekoj ne go saka ni tose proeski ....taka da uzivaj si i ne se zamaraj ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom